![]() |
|
Кој ќе ни биде претседател? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ѓорге Иванов-и се ќе биде розово
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
auuuu...ne bidi tolku sigurna...edno se zelbite a drugo....
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
da drzavata ke ja vodat i pretsedatelot IVANOV i premierot GRUEVSKI! Vmro-Dpmne ke pobedi
Изменето од ВАЖНА - 03.Април.2009 во 14:01 |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ete , ti odgovorila:
1.Gruevski i
2. Ivanov...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Македонија ќе ја водат заедно и Груевски и Иванов...
![]() и што ..Зошто ???
Кој треба да ја води... ??? Фрчковски и Црвенковски ???
![]() Од нив видовме ...многу....
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Е доста добро Те потковале. Само ај кажи ми сега штом си цврсто убедена дека ќе биде така за да ме убедиш и мене: ,,КОЈ ЌЕ ЈА ВОДИ МАКЕДОНИЈА, Груевски или Иванов? и зошто?,,. Изменето од orlov - 03.Април.2009 во 19:01 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
ГОРЃЕ ИВАНОВ ќе биде претседател и јас сум за него се разбира!!!Не ми е погрешна одлуката туку твојата е погрешна! ЃОРГЕ Е НАЈДОБАР!
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Твојата ОДЛУКА е во погрешен правец. Ме разбираш. Ако ме разбираш. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ГОРЃЕ ИВАНОВ ќе биде претседател и јас сум за него се разбира!!!
|
|
![]() |
|
Јас сум сигурен. Ти не си дел од мене па да знаеш што тоа јас знам и можам. Затоа нормално е за работи кои ги работата други да не си сигурен. Основно е што немаш мотив, а друго е што и вопшто не ја знаеш стратегијат а преку неа и целта што некој ја има зацртано. Според тоа немој да се сомневаш во себе, а и во друг кој има нешто креирано понесен од некој мотиви воопште. |
|
|
|
![]() |
|
ne sum sigurna deka go imas izbrano dobriot pat....za resenieto mislam
|
|
|
|
![]() |
|
Нема ништо лошо штом се работи за доброто на НАРОДОТ. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Разбрав Орлов... донекаде
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |