![]() |
|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 20> |
Автор | |
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas ako se vratam u MK garat ke imam problemi so lugeto...najverojatno sum se naviknala tuka |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
lele.... a ajvar da praish? ![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
iraaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
|
|
![]() |
|
mikan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Здраво на сите ве молам ако има некој македонец од Шведска да се јави. барам една загубена и непреболена љубов.Се обидувам да ја заборавам ама неможам.Ако Ја познава некој Бисера Трипчева(моминско)по потекло од Росоман нека ми јави
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Моментално(последниве неколку месеци) во МК инаку во NY
|
|
![]() |
|
Ergele ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Kabul, Afghanistan.....
i nemam kirilica ovde.. |
|
![]() |
|
xooox ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() |
|
![]() |
|
victoria ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Ne e vazno kade sme tuku so kogo sme
![]() ![]() Изменето од victoria - 22.Јуни.2008 во 11:07 |
|
![]() |
|
hextrom ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Svedska ama sega vo mAKedonija!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
na "gospod " zad,...grbot!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ti veruvam laki, no ti ne mozes paris so tvojata "selo" da go sporeduvas, sekoja drzava si ima i pozitivni i negativno strani
|
|
![]() |
|
laki svedska ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Cesto odam vo Geteborg i najlosa naselba e bergjön i toa znaes zosto samo zatoa sto vo poslednive 15-20 godini imalo dve ubistva i drugo sto se kradat mp3 od kolite i toa pretezno od stari koli. Ne velam deka ovde nema kriminal no veruvaj deka toa ne se ni primetuva i ako ti kazam deka vo mojot grad policijata ne raboti sekoj den a i koga raboti raboti samo do 12 na pladne nema da mi veruvas neli !?!?!? |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
laki... a vo svedska ne e li taka? i vo svetska gi ima sigurno tie raboti, samo sto se na "odredeni" mesta!
sekoja drzava si ja imat svojata ubvavina, na svoj nacin, no vo sekoja drzava ina kriminal... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |