IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - КАДЕ СТЕ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КАДЕ СТЕ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 20>
Автор
Порака Обратен редослед
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 20:55
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

moe mislenje, makedoncinja se, si ja sakaat mkd, no nikako ne sakaat da ziveat tuka  a so tek na vreme tocno, zaboravaat veke i se naviknuvaat na toj zivot tamu, zasto? lesno prasanje, kaj i da si eden den ke steknes nekogo i nekoj tamu, i zivotot pocnuva, sam sto razlikata od tuka do tamu e vo toa sto tamu skoro sekoja vrata ti e otvorena... Enjoy where ever you are

jas ako se vratam u MK garat ke imam problemi so lugeto...najverojatno sum se naviknala tuka
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 20:52
Originally posted by angelce angelce напиша:

ee,natalija

Tuginata pusta da ostane od libeto taa me razdeli.

Od Makedonija mi fali izleguvanjeto na kafe preku den.

Pozdrav za site vo makedonija

lele....
a ajvar da praish?
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 04:11
iraaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
Кон врв
mikan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 15:45
Здраво на сите ве молам ако има некој македонец од Шведска да се јави. барам една загубена и непреболена љубов.Се обидувам да ја заборавам ама неможам.Ако Ја познава некој Бисера Трипчева(моминско)по потекло од Росоман нека ми јави
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 19:51
Моментално(последниве неколку месеци) во МК инаку во NY
Кон врв
Ergele Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ergele Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 07:55
Kabul, Afghanistan.....

i nemam kirilica ovde..

Кон врв
xooox Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xooox Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:26
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 11:48
Originally posted by victoria victoria напиша:

Ne e vazno kade sme tuku so kogo sme . Naskoro idam MK!!!
i jas idammmmmm lele uste edna nedela,poludiv od cekanjeголемо%20гушкање!
Кон врв
victoria Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај victoria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 11:06
Ne e vazno kade sme tuku so kogo sme . Naskoro idam MK!!!

Изменето од victoria - 22.Јуни.2008 во 11:07
Кон врв
hextrom Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hextrom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:27
Svedska ama sega vo mAKedonija!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 17:32
na "gospod " zad,...grbot! тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 11:35
ti veruvam laki, no ti ne mozes paris so tvojata "selo" da go sporeduvas, sekoja drzava si ima i pozitivni i negativno strani
Кон врв
laki svedska Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Февруари.2008
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki svedska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 17:37

Cesto odam vo Geteborg i najlosa naselba e bergjön i toa znaes zosto samo zatoa sto vo poslednive 15-20 godini imalo dve ubistva i drugo sto se kradat mp3 od kolite i toa pretezno od stari koli.
Ne velam deka ovde nema kriminal no veruvaj deka toa ne se ni primetuva i ako ti kazam deka vo mojot grad policijata ne raboti sekoj den a i koga raboti raboti samo do 12 na pladne nema da mi veruvas neli !?!?!?
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 12:26
laki... a vo svedska ne e li taka? i vo svetska gi ima sigurno tie raboti, samo sto se na "odredeni" mesta!
sekoja drzava si ja imat svojata ubvavina, na svoj nacin, no vo sekoja drzava ina kriminal...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.