|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 34567 113> |
Автор | |
dagor
Нов член Регистриран: 24.Април.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ve molam moze li nekoj da mi napise kratka sodrzina na lektirata za 6 oddelenie , "Ednorogiot elen" od avtorot Rifat Kukaj .Kako i beleska za avtorot , tema i idea. Vi blagodaram odnapred.
|
|
Kristinaaaa
Нов член Регистриран: 24.Април.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ima nekoj Kalesh Angja prerasakzana lektira ve molam pratete itno ee
|
|
писмени.есеј
Нов член Регистриран: 07.Април.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако имате потреба од состави, писмени или есеј пишете ми на следнава адреса pismeni.esej@mail.com . Цена е 300 ден и ги добивате за 24 часа.
|
|
nikolovskas_
Нов член Регистриран: 23.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе може ли некој да ми напише текст на тема "Справување со конфликтите во семејството"? Фала однапред.
|
|
Јас сум свинче
Нов член Регистриран: 18.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Кога ќе пораснам сакам да станам доктор и другарми сакаше да стане доктор, но тој немаше доволен успех, го утешив и си заминав. Немаше ништо што да му направам, многу ми е криво за другарми, се ќе сторам за да му помогнам.
Ќе се израдувам доколку бидеме во иста амбуланта, одделение и да работиме заедно. 2. Скитник сношти помина покрај мојата врата, му дадов корка леб и чаша сокче добрината што ја направив срцето ми го огреа. 3. буручкав во старите работи у подрум и налетав на една фотографија од мојата паралелка и јас, толку спомени ми врати, солзи ми навраа и се стркалеа по мојот образ. Посакував да се врати времето, повторно да бидам во времето од фотографијата, кога би бил/а, се би било поинаку. ТОЛКУ! Изменето од Јас сум свинче - 21.Март.2016 во 20:25 |
|
duhovitiot
Нов член Регистриран: 21.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требат три состави по можност ако некој може да каже.
1.Зошто да не утешам,помогнам,израдувам. 2.Добрината го грее срцето. 3.Фотографија од мојата паралелка. |
|
Angelche0700
Нов член Регистриран: 21.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nekoj da mi kaze sostav za tema Coveckite vrednosti ne poznavaat vera i religija ????
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака со овој ник...Ќе ја изеде.
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazhi mu go toa na spiroa...
|
|
едно е - не се две
|
|
Јас сум свинче
Нов член Регистриран: 18.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Духовната тиранија ја убива слободната мисла. Бидејќи е духовна, а не слободна. Толку пиши на составот, на крај пиши, се потрудив. Ќе видиш како ќе добиеш петка, ја обично така ги фасцинирав професорите, професорките.
|
|
AnetaD
Нов член Регистриран: 20.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба состав за Духовната тиранија ја убива слободната мисла
|
|
njovanoski123
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво :)
Вака ми треба есеј на тема: ''Печалбарството - трагедија на македонското семејство'' и во оваа тема треба во главниот дел да раскажеме на кратко за драмите Печалбари и Парите се отепувачка... 1 во воведот да има за печалбарството во МК во турско време 3=4 реченици. 2 во преодна реченица треба да напишеме тоест да се надоврземе со главниот дел пример печалбарството е многи опишано во драмите ... 3 Главен : за печалбари како за костадин печалбарството е трагедија. потоа исто за Парите се отепувачка за Анѓеле. 4 и заклучок односно завршен дел.. :D :) ќе ми биде многу мило ако може некој да ми помогне бидејќи ми треба за во вторник! Ви благодарам |
|
aleks6612
Нов член Регистриран: 17.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=aleks6612] Ke moze li nekoj da mi napise za za edna tema"Covekot e smrten a bessmrtni se negovite dela"mi treba za makedonski pismena rabota a teata ni ja dade od ilijadata nesto vo vrska so toa .Fala noguu :) :) :)
|
|
aleks6612
Нов член Регистриран: 17.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke moze li nekoj da mi napise za za edna tema"Covekot e smrten a bessmrtni se negovite dela"mi treba za makedonski pismena rabota fala nogu :) :)
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |