|
СВЕТЛИНАТА на ДУХОТ БОЖЈИ или вашата рели |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фален и славен да е ГОСПОД + Алилуја + елахмдулилах + ХАЛЕЛУЈАХ !
|
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Светлината на Духот Божји е далеку побитна....зашто религијата е на второ место според мене. А причина за тоа е-во што сакаш верувај само да води кон Бог. А Бог е еден. Па како и да се свртиш секоја религија верува во Него, на овој или оној начин.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е поважно за вас: СВЕТЛИНАТА на ДУХОТ БОЖЈИ или вашата религија? Еве го мојот одговор: СВЕТЛИНАТА на ДУХОТ БОЖЈИ – ХРИСТОС – е поважна од секоја религија, традиција, нација, доктрина или догма. Притоа морам да нагласам дека и религијата и традицијата и нацијата и доктрината и догмата, немораат безусловно да бидат нешто лошо, како што тоа некои го сваќаат. Но сепак, ако некој ми го постави прашањето кое јас го поставив, одговорот би бил СВЕТЛИНАТА! Зошто? Затоа што, без неа нема Живот, без неа нема спасение! Таа мие поважна од сите свети книги заедно, од сите филозофии, традиции, нации,од сите родбини ... кои исто така ги сакам, бидејќи и тие сите се трудат - на некој начин - да упатат кон неа. Многу би ме радувал и вашиот одговор БОГ да ве благослови! Изменето од spiros - 25.Октомври.2008 во 10:38 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |