|
Опаѓање на коса |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лееееле јас па баш за вакви апчиња отворив и тема! а ете кој имал искуство со ниив и мрзла, помагаат ли? точно ли е како на рекламата, убава, мазна кожа, бујна, здрава коса? точно ли после 3 седмици се појавуваат резултатите? колку чинат и дали можат да се набават од секоја аптека или само од одредени? те молаааам одговори ми бргу! |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а на чиста коса жолчка не ја затепува ли косата во коренот
а една моја комшика секогаш во фарбата си става жолчка,и навистина е добро |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene od samponot sto go koristev do pred nekoj den mi pagase.... nikako ne mozev da primetam zosto.... se vrativ povtorno na stariot....
za mrsna kosa, posle mienje, zolcka od jajce 2 min na kosata da postoi i posle samo so voda dobro se plakne... pomalce se mrsi, sjaj i jacina na kosata i dava |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова ти е проверено-после миење косата плакни ја со тазе сварен цај од коприва,домашна или филтер.
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ampulite se 1880 den.plus 630 samponot
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку пари се ампулите за жени? Изменето од miki_lutrija - 13.Декември.2008 во 14:31 |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probajte so B-complex vitamini drazei.Mene mi pagaa po nekolku vlakna pri tusiranje sto e normalno.Vitaminive gi zemav poradi drugi pricini megutoa primetiv deka paganjeto na kosata se svede na edno dve vlakna bukvalno.Pa probajte.....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam i jas problem so opaganjeto na kosata,si kupiv ampuli i sampon protiv opaganje od vichy,veke 5 nedeli gi koristam i gledam podobruvanje.vi gi preporacuvam i vam,toa se hormonski ampuli i gi ima posebno za mazi i za zeni.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да знам дека ова помага,само и јас не ја знам точната доза........само е лошо зошто многу тешко мириса од лукот,но за замена може лук во прав од аптека(не сум сигурна ама мислам дека беше ракија и толчен лук,се става пред миење ма коста ,неколку саати да стои а се нанесува со масирање на коренот) |
|
Nenad_Jerry
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo
Imam nepolni 17 godini, no imam problemi so kosata. Pocnuva da mi se ret4e od site strani-po malku,no sigurno imate li nekoj sovet za mene |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna komsika ima problem so opagjanje na kosata i sama si pravi nesto so rakija , bel luk i uste nesto...ne sum sigurna no ke ja prasam i sigurno ke vi kazam sto se stava..vazno znam deka e zadovolna..ne i pagja kosata poveke
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штом е масло(било какво,маслиново,кантарион,ореово)
се става на врвовите не на коренот........ |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ќе го пробам вечер, обично не сакам мачканици по главата ама ова ми личи дека е добро. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi kazaa deka dobro bilo da se stavi na kosa zagreano maslinovo maslo so med
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |