![]() |
|
Присуство на таткото на породуање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
................ne fala...............kaj ja se macam uste i on da dozivuva stresovi...............ne ne taa gletka ne e za pred maz.......verujte..posle ke nema da saka da upraznjava sex so sopstvenata zena...............
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
hmmm... ne e do potenjeto... barem kaj mene ne bese taka... podrskata, da znaes deka nekoj e tuka... i vo slucaj da treba nesto da se odlucit (kako kaj mene/nas) moze zaedno da se odlucit... |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
јас сум за присуство на таткото нека се испоти и тој малку!!!!!!! |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
SAMO DOKOLKU ON SAKA..ILI DOKOLKU ZENATA INSISTIRA..PA I TOGAS,NE ZNACI DEKA MORA DA BIDE PO NEJZINO..TOA E GOLEM STRES ZA NEKOI LUGE..DA SE RAZBEREME
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Na koj ke mu karam majce , shajce i pleme ??
Normalno ke e tuka kako podrska i posle da spodelime radost i da go ostavime losoto zad nas ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јасно. ама додека да излезе?
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
Za da se custvuvas dobro prvo treba de ati bide losho!!!
Taka e i so poroduvanjeto :seta bolka isceznuva i se zaborava koga ke go vidis i ke go dopres bebeto!!! Barem taka se izjasnile 99%id majkite! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јас сепак не би сакала да биде со мене.....што има тој мојата мака да ја гледа и да ја чуствува..кај јас се мачам па уште тој да се плаши.знам во брак дека се треба да се дели, но кога станува збор за болка сепак не би сакала на личноста која би ја сакала вистински да му нанесам барем не со ваков начин кој може да се избегне. а па ако е некој ептен онака мож и ке ми се онесвести.
![]() Изменето од blueprayer - 10.Март.2008 во 09:14 |
||
|
||
![]() |
||
strawberry ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Мојот сопруг беше на породувањето на второто дете...ме држеше за рака цело време...и многу ми помогна...знаете ли како е кога имаш кого да стиснеш и да ја поделиш болката...иако јас малку се размазив дека имав на кого да му се пожалам па докторката ќе го избркаше надвор...сега може, ако сака родилката, да присуствува и сопругот на породувањето,ама ретко кого прашуваат и не им кажуваат дека тоа и не е некоја привилегија...
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
па јас сум за....баш симпатично таткото прв да си ги види децата
![]() јас сум гледала пораѓај ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
na eden film gledav kako na mazot mu zakacija kabel za da gi oseka istite bolku sto gi oseka zenata na poroduvanje...toa ne bese ubavo sto mu go napravija...
|
||
![]() |
||
|
а тој што го носи цел живот? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
podobro da si sedi nadvor, oti ako e vnatre ke mu ja pominam cela familija do sesto koleno
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
I seto toa za da posle velite deka mazot go napravi i go ostade na zanata sama da go nosit , sama da go ragat pa i sama da go gledat!!! |
||
car's freack
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |