|
Албанците заштитени со закон! |
Внеси реплика | страница <1 34567 45> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинскиот виновник е посочен од надвор...нели слушате цел месец...Гујо е оној кој е проблемот на Македонија...Како и Мубарак ( што беше) на Египет...Се е убаво кажано..но некој не сака да слуша...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сакаш да кажеш дека беше АЛСАТ?знам....
уште една "независна" телевизија од МК етерот!другите не смеат да снимаат,немаат есклузивитет.. а снимката ја гледав на СИТЕЛ со логото на А1 и со штрафти на АЛСАТ. ме нервира,зошто СИТЕЛ веднаш знае кој е виновникот ,кога истата снимка беше пренесена од скоро сите медиуми...дури и дир.интервју на АЛФА беше поинтересно отколку инф.дека А1 подбуцнува... мене не ми е важно кога гледам..поважно ми е кого слушам и тука мора да внимавам... и дајте веќе еднаш да се посочи вистинскиот виновник за се..без пристрасности.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Загоре друже очигледно љубовта кон А1 и А2 те заслепила па не си го допрочитал името на телевизијата која снимаше таа вечер.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и на крај А1 е крива што снимала ноќе и без дозвола на тој! ...убаво кажа Латас,(бог да ни поживи таков човек)А1 веќе 2 недели ги разгорува меѓунационалните односи. како реплика,ќе му кажам дека можеби Тања рекла нешто, а овој гледал ама и не слушал што кажува ..типкава! |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma nee..se toa 'ranko im stava sopki,
...a ,kako da slushnav deka se spremal i aco babachko da im go simnel od konjot,...i edvaj chekal da go kachat! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКОГАШ нема да простам за она што го видов сношти на ТВ...без разлика што сум единка,ама и јас ќе си го направам кеифт..некогаш!
..да се уништува материјално добро а полицијата да гледа и да следи мирно,дури можеби беше и да ги штити оние кои уништуваа и нивниот заменик....премина преку се! не го познавам доволно законот за постапките и улогата на полицијата,ама ГАРАНТ таму не стои дека ТАА ЌЕ ПОСТАПИ САМО ПО ПРИЈАВА НА ШТЕТА.можеби требаше и медицинска екипа да има,да не слушајно се повреди или запали некој од костумисаните демолатори.... кај е истражниот судија...како бе може некои да кршат а овие да дремат..па било кои и да се и од која партија.. немаме ред,немаме закон за сите..немаме НИШТО ВРЕДНО кај нас повеќе..се отиде у бестрага. ми се гади... [:-&] |
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори се ближат...па да не се нарушат, изборните коалиции...а и потоа??? Договорен е овој циркус, помеѓу владините коалициони партнери???
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е она што не е сварливо- понижувањето на државните полициски сили од нивниот надреден. Дали е ова злоупотреба на функција?
Коалициска битка за КалетоВо тие напнати моменти можело да се забележи дека заменик-министерот Бучи стои наспроти припадниците на полициската единица „Алфи“ и другите полициски сили, кои беа дојдени да ја смират револтираната толпа. Градоначалникот Меџити рекол дека доста чекале другите да ја стопираат градбата и самите ќе ја запреле. И ова. Не ја запреле- рушеле. Покажувале моќ, сила- не власт, затоа што власта се грижи за државното, за вложените народни пари. Изменето од mamamd - 12.Февруари.2011 во 09:57 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек со здрав разум и не може ова многу да го сфати.
Еднаш е сакрален објект- друг пат не е црква е музеј Едни велат министерството за култура е градител, други го спомнуваат Паско Кузман и неговата му како ли се вика институција- за која негде прочитав дека нема право да гради туку само да реставрира. Ова е владин проект, а преставници од владината коалиција стојат на местото и гледаат како се руши. Полицијата треба да спречи, а висок полициски функционер е присутен и не презема ништо. Премиерот вели нема да дозволи да се нарушат меѓуетничките односи ( скептиците велат-коалицијата нема да се наруши), а неговите коалициони партнери во моторџиски кожни јакни јасно и гласно кажуваат дека ќе рушат и нема никого да прашаат нити бараат нечие мислење. И најстрашното- ни опозицијата не е многу гласна.Оние некои изјави повеќе се однесуваат на осуда на вмро а не на поедините присутни функционери на дуи. Жална политичка бедотија и немоќ. |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми направи впечаток дека прво веста се покажа по Алсат. Значи за да пратат таму екипа се имали инфо што ќе се случуваа и никој не е реагирал да го спречи тоа
Наместена работа со главна улога Алсат. Нека да им пратат полиција и да ги прашат што знајат по случајот за да видиме што ќе си мрморат под носот .
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а Битола и Струмица ги спомнав бидејќи таму моментално се градат соборни храмови, во Битола се работи за инвестиција на владата, додека воСтрумица не знам од кај им се парите, впрочем ,мислам дека и ти ги следеше тие работи, па нема потреба и двајцата да се објаснуваме туку вака коментарот кој го дадов ќе ми изгуби смисла, не ми беше тоа поентата |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да ги набројуваш кога тврдиш нештп треба да дадеш и конкретни примери, кои се тие „сите„ , „многу„ цркви.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми беше целта да кажам дека државата ја поддржува црквата, мислам дека коментарот ми беше јасен |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |