![]() |
|
ЛАТАС- новинар, камелеон или...??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 28> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За жал секој кој држи барем малку до себе не би се согласил дека латас од “стручен“ аспект ни објаснува за сексот. пак ќе повторам-тој треба да ги учи младите новинари
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Ма добар е тој уште,само моментов го тера да е поекстремен малу,ќе легне со јазикот за една недела.
Малку претерал,ама ко ќе видиме што се не слушаме на тв за избориве ова дури е и приказна за мали деца. На крај па сексуалноста не знам што толку многу се сокрива и маргинализира,додуша тој овде во колумната ја косристи за вулгаризми малу појќе...ама што знам...ќе видиме дали ќе има реакции и какви |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Веќе подолг период
![]() ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Дефинитивно докажа една работа... Дека е целосно ,,непристрасен,,.....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
Дури сега почна да те разочарува???
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
Господе, помагај-весниците доаѓаат и до рацете на децата
![]() Ако ваков речник ( а и србизми-правилно би било-ебологија ![]() За да се покаже антипатија кон Бранко Црвенковски има и културен речник. Зарем мора еден ваков уличарски новинарски речник? Навистина Латас ме разочарува. А еден од нашите најстари весници кој по навика го купуваме многумина-не заслужува вакви страници. ![]() Јебологија |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Новаче, следна ваква провокација и ќе добиеш бан... И тоа доживотен, па оди после дискутирај во с.кореја.... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
|
Па Латас самиот се пофали дека гвујо е единствениот политичар кој му дошол дома и тоа во време кога е премиер...
Така да за убаво да се офајди, мора малце и да онади.... А дека е целосно настроен е настроен... што значи паѓа во вода тоа не е целосно независен или настроен... И со раце и со нозе фрла камења од пусти страв... Никој не му е крив што преку новинарската фотеља сака да стане милионерче..... Ако седиш во скутот, мораш да знаеш дека може нешто одоздола и да те прободе.... |
||
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
ljoce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
Така е ... Латас е нај фраер од страна на новинарските политичари.
Изменето од ljoce - 28.Мај.2011 во 10:30 |
||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Повеќе од сигурна сум дека Латас има што да онади....
и дека не му е потребно негово онадење на ...премиерот ....
![]() Можеби и не е дотолку независен...често пати кажува
за кого ќе гласа и кој ќе ја добие неговата подршка .....
![]() Латас секако е еден од најдобрите и најоригинални новинари
кај нас ......
![]() |
||
![]() |
||
ljoce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
Латас ако е независен тогаш наркоманите ги прогласувам исто така за независници.
![]() |
||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
||
![]() |
||
|
цццц умее да ме насмее со неговото трачарење. На моменти се прашувам под масата да не има некоја топка од која ја чита иднината на СДСМ
![]() Додуша за платата што ја кажа дека ја зема не е за осуда. Треба да ја заработи бога ми. ![]() Само се плашам од секирациите за СДСМ да не му обели косата ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |