|
Образованието и жената во исламот |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко мие....некако не сум расположен да копирам сега...повелете пролистајте на посочената тема АКО НЕ ВИЕ ТЕШКО...ќе го пронајдете одговорот. |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citiraj te go odgovorot ako ne vi e tesko
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zidarski sega proveriv niz forumov po temite i vidov deka na ova prasanje e vece dadeno odgovor,pogledni od pocetok na temata:Народот кој ја ослободува жената,i tuka ce gi najdes odgovorite na tvoite prasanja.
Ne sakam da povtoruvam za nesta za koi vece e pisuvano,a pokraj toa bi ti predlozil da ja zatvoris ovaa tema,i da se prefrlis na pogore navedenata tema vo koja e odgovoreno na ova prasanje. |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakov e stavot na Islamot kon obrazovanieto na zhenata? Dali treba zhenata da uchi fakultet i dali treba da raboti potoa na taa struka, ili treba da se grizhi za domot i semejstvoto? Kakov e stavot vo pogled na ova? Prashanjeto go ogranichuvam samo na svetovnite nauki, ne na duhovni, zatoa shto za vtoroto vekje zboruvavme...
So pochit, Zidarski |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |