IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Образованието и жената во исламот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Образованието и жената во исламот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака Обратен редослед
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 23:50
Originally posted by hr.lucky hr.lucky напиша:

citiraj te go odgovorot ako ne vi e tesko

тешко мие....некако не сум расположен да копирам сега...повелете пролистајте на посочената тема АКО НЕ ВИЕ ТЕШКО...ќе го пронајдете одговорот.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
hr.lucky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Germany
Поени: 505
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hr.lucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 23:38
citiraj te go odgovorot ako ne vi e tesko
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 23:33
Zidarski sega proveriv niz forumov po temite i vidov deka na ova prasanje e vece dadeno odgovor,pogledni od pocetok na temata:Народот кој ја ослободува жената,i tuka ce gi najdes odgovorite na tvoite prasanja.

Ne sakam da povtoruvam za nesta za koi vece e pisuvano,a pokraj toa bi ti predlozil da ja zatvoris ovaa tema,i da se prefrlis na pogore navedenata tema vo koja e odgovoreno na ova prasanje.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 21:50
Kakov e stavot na Islamot kon obrazovanieto na zhenata? Dali treba zhenata da uchi fakultet i dali treba da raboti potoa na taa struka, ili treba da se grizhi za domot i semejstvoto? Kakov e stavot vo pogled na ova? Prashanjeto go ogranichuvam samo na svetovnite nauki, ne na duhovni, zatoa shto za vtoroto vekje zboruvavme...
So pochit,
Zidarski
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.