|
Љубовен квантитет! |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако појќе пати те заебале , потешко ти е да веруваш , но сепак се надеваш дека ќе биди , стануваш поискусен , почнуваш да предвидуваш работи и така натаму , тоа со разводите е заради сексуалната револуција што неодамна не стресе , сепак почнуваме да ја сваќаме како секојдневие , во секој случај за жал со опаднатиот морал бракот денес се сваќа као љубовна врска а не се гледа на неговата светост во целина и луѓето кој ќе бидат повредени со самиот раскин на бракот
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ljubovta nema AMORTIZERI............pa da se amortizira.......sekoja ljubov si ima svoja cel i svoja pozadina.............koga covek e zaljuben.............toj e poln so sebe............a so tekot na vremeto nemoze ljubovta da premine vo navika??????? taa ili ja ima ili ja nema????treto nema.............ako se ima ljubov.............togas ke ima i razbiranje...........i pocituvanje...............i soglasuvanje...............i prostuvanje..........ljubovta e taa sto go dvizi covekot?????
a za procentot na razvodite.............tie gi imalo i ke gi ima.........no toa ne e merilo za ljubovta?????
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali sekoja ljubov so tekot na vremeto amortizira i se inhibiraat emociite, taka da posle se zaedno od nemaj kade t.e. procentot na razvodite ukazuvaat na toj fakt ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |