![]() |
|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 38> |
Автор | |||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
||
ех шо си чуден... не знаеш колку луѓе уште го сањаат елвис? ова ти е ист феномен, само други „пациенти“... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
mtva e onaa zemja koga ke pocinat site sto nekogas se rodile vo nea
|
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
jas bar sonuvam..a ti se uste zivees vo kosmarnata proBugarska vlada na Crni Grujo&Co.....A jas kolku ne znam...toa e veke prasanje nas percepcija nesto sto ti go nemas....A odgovorov ti e tolku konfuzen i prost sto 15 minuti ne mozev da svatam sto sakas da kazes...sakas da upotrebis slovenska retorika...ali ne ti ide...ko sto ne ti idat i mnogu drugi stvari,,,A za samoodbranata...da..se branam sebe...svoite vnuci...deca..roditeli...se vide kolku vie PATRIOTITE ja odbranivte drzavava vo konfliktot 2001....sramota...lopovi..slavini da se kradat po vikendickite na Popova Sapka....
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
||
Borec, aj da mi odgovoris na edno prasanje ama iskreno..kakov pasos poseduvas momentalno???? Ama iskren odgovor cekam... |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Nemoj ziti se da me zalish tolku
![]() ![]() Megutoa najverojatno SI PAK POD SON, pa nemozesh ili nesakash da ja svatish poentata. Sepak ke recham deka NESAKASH - zatoa sto neznaesh a i nemash sto drugo da odgovorish kako "samoodbrana" (sto i nemora da ja davash....premnogu e ochigledna).
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
И к'во и е "вештачкото" на България? Това че нема проблем "со идентитетот" или, че е в ЕУ и НАТО?
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Да ама КОМЕТАЛ беше и остана наш Македонски шампион,неможе да биде на никој друг освен на Македонија.Тоа е Македонската убавина
![]() |
|||
![]() |
|||
||
alora ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
соништата многу пати се неостварливи додека идеалот е секогаш остварлив-не мешај баби и жаби
![]() |
|||
![]() |
|||
||
jas bar sonuvam..a sto e so tebe...covek bez sonista e covek bez ideali..zalno za tebe ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
A VIDISH TI GO ODZEMAA = VO PASOSHOT TI PISHUVA RODEN VO JUGOSLAVIJA SEUSHTE???????
![]() Ti mozesh da si nostalgichen ili da si sonuvash seushte za Yugoslavija....i TOCHNO toa ne moze nikoj da ti go odzeme - MEGUTOA KOGA KE SE RAZBUDISH OD SONOT E PROBLEMOT.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
roden sum vo zemja koja se vikase YUGOSLAVIJA...zemja na svetski i olimpiski sampioni....velesila u sekoj pogled...toa nikoj ne moze da mi go odzeme
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |