IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 38>
Автор
Порака Обратен редослед
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 00:52
Originally posted by аџија аџија напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy; Абе леле колку поплаки има за мртва земја не ми се верува&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;

ех шо си чуден...

не знаеш колку луѓе уште го сањаат елвис?

ова ти е ист феномен, само други „пациенти“...плазењеплазењеплазење
PIT-BUL JE SJAJAN BORAC, DOBERMAN JE SJAJAN CUVAR, VUCJAK JE VERAN I ODAN PAS, HASKI VUCE SANKE, LESI SE VRACA KUCI, A STA JE S TOBOM DZUKELO?...a za ona pacienti..za tebe vo sekoe vreme imam sloboden krevet..na psihitrijatrija off course
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 00:45

&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy; Абе леле колку поплаки има за мртва земја не ми се верува&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;

ех шо си чуден...

не знаеш колку луѓе уште го сањаат елвис?

ова ти е ист феномен, само други „пациенти“...плазењеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 18:18
mtva e onaa zemja koga ke pocinat site sto nekogas se rodile vo nea
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 12:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 06:07
Originally posted by borec borec напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

A VIDISH TI GO ODZEMAA = VO PASOSHOT TI PISHUVA RODEN VO JUGOSLAVIJA SEUSHTE???????  голема%20насмевка

Ti mozesh da si nostalgichen ili da si sonuvash seushte za Yugoslavija....i TOCHNO toa ne moze nikoj da ti go odzeme - MEGUTOA KOGA KE SE RAZBUDISH OD SONOT E PROBLEMOT.  голема%20насмевка  намигнување

jas bar sonuvam..a sto e so tebe...covek bez sonista e covek bez ideali..zalno za tebeтагатага

Nemoj ziti se da me zalish tolku  голема%20насмевка  смеење

Megutoa najverojatno SI PAK POD SON, pa nemozesh ili nesakash da ja svatish poentata.  Sepak ke recham deka NESAKASH - zatoa sto  neznaesh a i nemash sto drugo da odgovorish kako "samoodbrana" (sto i nemora da ja davash....premnogu e ochigledna).  трепкање  намигнување

jas bar sonuvam..a  ti se uste zivees vo  kosmarnata proBugarska vlada na Crni Grujo&Co.....A jas kolku ne znam...toa e veke prasanje nas percepcija nesto sto ti go nemas....A odgovorov ti e tolku konfuzen i prost sto 15 minuti ne mozev da svatam sto sakas da kazes...sakas da upotrebis slovenska retorika...ali ne ti ide...ko sto ne ti idat i mnogu drugi stvari,,,A za samoodbranata...da..se branam sebe...svoite vnuci...deca..roditeli...se vide kolku vie PATRIOTITE ja odbranivte drzavava vo konfliktot 2001....sramota...lopovi..slavini da se kradat po vikendickite na Popova Sapka....лутиналутиналутина

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 05:48

Borec, aj da mi odgovoris na edno prasanje ama iskreno..kakov pasos poseduvas momentalno???? Ama iskren odgovor cekam...
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 14:24
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

A VIDISH TI GO ODZEMAA = VO PASOSHOT TI PISHUVA RODEN VO JUGOSLAVIJA SEUSHTE???????  голема%20насмевка

Ti mozesh da si nostalgichen ili da si sonuvash seushte za Yugoslavija....i TOCHNO toa ne moze nikoj da ti go odzeme - MEGUTOA KOGA KE SE RAZBUDISH OD SONOT E PROBLEMOT.  голема%20насмевка  намигнување

jas bar sonuvam..a sto e so tebe...covek bez sonista e covek bez ideali..zalno za tebeтагатага

Nemoj ziti se da me zalish tolku  голема%20насмевка  смеење

Megutoa najverojatno SI PAK POD SON, pa nemozesh ili nesakash da ja svatish poentata.  Sepak ke recham deka NESAKASH - zatoa sto  neznaesh a i nemash sto drugo da odgovorish kako "samoodbrana" (sto i nemora da ja davash....premnogu e ochigledna).  трепкање  намигнување

Кон врв
Oho Boho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 14:05

Плукам јас и по СФРЈ и по нив бидејки тие живеат у исто вештачка створена држава како СФРЈ.
Можеби ова од мене не се очекуваше ама за разлика од Бугарија каде што ниедна нација не е признаена барем у СФРЈ се знаеа народи и народности.Само се што е вештачко брзо умира,умре СФРЈ ке умре и Бугарија на крајот на краиштата тие и самите си знаат дека никогаш во историјата не биле на победничката странанамигнување

И к'во и е "вештачкото" на България? Това че нема проблем "со идентитетот" или, че е в ЕУ и НАТО?голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:52
Да ама КОМЕТАЛ беше и остана наш Македонски шампион,неможе да биде на никој друг освен на Македонија.Тоа е Македонската убавинанамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:28

соништата многу пати се неостварливи додека идеалот е секогаш остварлив-не мешај баби и жабинамигнување

alora намигнување..zemja na evropski svetski olimpiski sampioni....a sega?...se pokakavme od rados na Kometalki nasi голема%20насмевка....so nisto ne mozete toa da mi go pobite...sem ako ne o naturalizirame Roger Federer,Nadal ili Djokovic...pa ke se lupame u gradi голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:22
соништата многу пати се неостварливи додека идеалот е секогаш остварлив-не мешај баби и жабинамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:21

Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 12:53

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 12:40
roden sum vo zemja koja se vikase YUGOSLAVIJA...zemja na svetski i olimpiski sampioni....velesila u sekoj pogled...toa nikoj ne moze da mi go odzeme
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.