IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Што сте по националност?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сте по националност?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака Обратен редослед
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 13:11
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

ahahahahahhahaahahhhahahгазење%20од%20смеењеzakon si ,  zimi mene , retki se  lugeto so  smisla za humor kako tebe clenu nad mene големо%20гушкањеi taka  ti velam,  zlatna Grcija, Albanija, Kosovo, sve e toa nasa teritorija газење%20од%20смеењеp.s. drugite clenovi pukaat od nervoza dodeka  citaat sto se glupirame jas i ti, ama ako traj si , pssst голема%20насмевка
a?! najverojatno ,si me pomesala so nekoj! ama ,sepak ubavo e koga ti laskaat ,pa makar i nezasluzeno.
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 12:25
egejka a?
големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 12:16
ahahahahahhahaahahhhahahгазење%20од%20смеење

zakon si ,  zimi mene , retki se  lugeto so  smisla za humor kako tebe clenu nad mene големо%20гушкање

i taka  ti velam,  zlatna Grcija, Albanija, Kosovo, sve e toa nasa teritorija газење%20од%20смеење

p.s. drugite clenovi pukaat od nervoza dodeka  citaat sto se glupirame jas i ti, ama ako traj si , pssst голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:47
ma da, batali se sto e -makedonsko! da e mozno,bi napravil da zaboravam se sto ima dopirna vrska so ova tuka, i jazik i ime, i se drugo!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 10:21
газење%20од%20смеење  srcka, nad mene  , i ti si  smenil potpis so drug  jazik  kako jas голема%20насмевка

abe  zakon sme  jas i ti ,  se  ke piseme , samo ne makedonsko газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 00:39
se sramam od toa sto sum!
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 22:53
od koa toa nacionalnost e vlav ili egeec, svashta mushmuli zivi
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:36
... ne jadi krushi...davat...svrti se na dinji...lubenici... praski...намигнување...
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:35
pa,
batali gi,
"zemi" si ona sto ti e po ,
vkus!
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:15
zdravo zivo prijatele,  pa i ti si bil online, ne te vidov големо%20гушкање

ma ima edni "kruski " sto ne se  za jadenje голема%20насмевка
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:12
koj be,
ne te podnesuva?!изненадување
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:06
hahahahahaha, mozam da ve zamislam  sega kakvi  faci pravete dodeka  go citate mojot post

ako ako, Mona  Liza is  back кул  ( na kratko de, znam deka ne me podnesuvate )плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:56
egejka

Greece  Rock

газење%20од%20смеење

Έχω την αίσθηση την 6η αίσθηση
και κάθε βράδυ σε βλέπω στ'ονειρό μου
Στο λέω αισθάνομαι το διαισθάνομαι
πως κάτι τρέχει με σένα ναι μωρό μου

Изменето од Mona Liza - 01.Август.2008 во 22:57
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 15:44
Originally posted by devil6 devil6 напиша:

Vlav

Armãn????големо%20гушкање....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.