IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:53
i,...vaka,...ako na plaza si so drugarkati,..a i dvete imate ,..toa shto go imate,..i ako jas pak buljam vo nejzinite,...e,toa,...ne bi chinelo,...ama,ti zamotana celata,..a,taa polu gola,...e,pa ,samo kjoravite nema da "primetat' nishto,..za drugo i da ne zborime,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:49
hahah,.pa,kaj da gledam?,..ako veke ti si zakopchana do gusha,..a,taa e "topless",.i si mi ja donela ,..so tebe,...голема%20насмевка..a inache ,dobro veli chovekot,..stvarno e taka,..a,toa shto toa ,tebe ti go kazal,..e ,toa ne mu chini,..
auu,..ako prochita,............голема%20насмевка
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:33
a, zashto pa da leta nakaj nejzinite??? primerot samo go napishav, aj ke se izrazam bezobrazno sega, za da potvrdam deka se i fali na mashkata psiha....ehhh, masko ko masko....hmmmm, tatko mi veli "svoeto go chuvash, a tugjoto ti e poslatko i go posakuvash".....ili posle razberi gi mashkite.......a, i shto ubavo me uchi tatko mi

wila: arno da e samo dekolteto, da ne e poveke od toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:26
ti samo pokrij go,...i nikoj nema da "pagja",..голема%20насмевка
Кон врв
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:20
pa zaklucok pagate na dekolteголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:17
e,pa,...ke si bidesh vo sklad so drugarkati,...ili i nea ke ja zakopchash...do vratot,..inache pogledot ke mi leta vo nejzinite,..sakal jas ,..ili nejkel,...голема%20насмевка
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:11
zasto velis "ste go zasluzile toa".....ne smetas deka donekade i vie maskite ne stavate na toa deregje....zasto? primer...se zapoznavame ti, jas i nekoja moja drugarka, ama jas sum zakopcana do vrat a drugarka mi e, kako velis "so goli noze do pupak, a za gradite, ne ni komentiram"..... sega da prasam so koja ke zapocnaes razgovor? so mene ili so nea?....ali ajde jas da odgovoram na tvoe mesto....SO DRUGARKA MI...vo toa sum, ubedena
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:42
pa,....koga ste go zasluzile toa,...kako da te gledam drukchie,...koga gledam ,..po kafulinjava,..se "motate"so goli noze do pupak,...a,za cickite i da ne zboram,...samo shto ne vi ,..ispadnale .,..od lezishteto,..голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:31
штооо??? уште прашуваш...хехеееее....машките ги делат женските на бомби и на донаќинки...од таму почнувам да ја опишувам нивната изопачена психа.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
BIBE_ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BIBE_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:30
abe so se skapaja od iznenadi hahahahaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:28
shto be,..лутиналутина
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:27
све брза...све и фали....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:26
,...a,shto i"fali" na,..mashkata,..збунетост
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 19:41
среќасреќасреќа
Velat deka zenskata psiha e cudna,ama maskata...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.