![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Автор | |
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љубовта е болка кога ја немаш покрај себе Љубовта е болка кога ја имаш покрај себе а се плашиш да не ја изгубиш... Љубовта е слатка мала болка која те тера да Сакаш и Мразиш Љубовта е задоволство кое се плака со страдање.. Ако научиш ДА страдаш КЕ научиш Да сакаш... Ако знаеш Да сакаш...ке знаеш и ДА љубиш....... ![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
nuzno zlo,bez koe ne se moze
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
ljubov nadminuvanje na custvo na osamenost i odvoenost,a sepak mu dopusta da bide svoj,da si go zacuva sopstveniot integritet,paradoks na 2 licnosti da stanat edno ,a sepaak da ostanar dvajca,mnogu luge problemot na ljubovta ,go svakat pred se kako problem na sakanjeto,odnosno na moznosti da sakas.
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Инаку љубов треба да е некое зависно дејство предизвикано од некои хемикалии што ги лачи некој дел од телото,кои предизвикуваат зависно дејство еднакво на хероинот.Барем според некои научници.Е сега симптомите тотално одговараат
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
ЉУБОВ....тоа е другар ми Љубо ама само со В
![]() |
|
![]() |
|
MARIJA.MIHAIL ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
LJUBOVTA E LESNA PSIHICKA BOLEST KOJA USPESNO SE LEKUVA SO BRAK!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Некои велат дека има машки сваќања шо се у филмот за кремот и за љубов важно е да има добра цицка, гз, усни за пушење и да не му се смеат другарите у стилот - Кај ја најде оваа - и како најново, да вози добра кола и да се нејзините од добра лоза, демек интелектуални на пример да се у Ману, Сок, министерство некое нешо ептен со влада поврзани или дипломати или јаки бизнисмени шо не ебат никого у стилот дека џандар не смее да ги сопре на улица оти ќе наебат, значи со што поише со пари и да паѓаат на гз кога ќе го видат - Ќерко, овој е за тебе и се ќе му дадеме што имаме, дај да му препишеме, додека не ни избегал ! Другарите да го тапшаат и да викаат - Е тоа ти е фраер, со к*рот печали ! Копиљаци да се соберат кога ќе се паркира - Мали, ај забриши ми шофершајбна, имам закажано , после ќе те свртам крукче! Еј, ти ! Шо се к*рчиш бе копиљ, оди ваму да ми се клањаш бе, оди ваму сеа ластик да ти акнам !
Коа ќе искочи со неа - Ама шо има се ти да ми плаќаш, мислиш дека ќе ме купиш ? Ај нека ти биде, плати, ама ти дозвољавам оти те сакам ! А она плаче, трча по него, нема таков друг, дур он шета со кул маска на фаца со наочара за сонце купена на распродажба у некоја оптика, каде не им иделе тие модели или на пазар кога врнело за да акне капуљача на глава да не го познаат, демек сите него го мислат. Она у главном од дома да не искача, да виси на закачалка зјапајќи у мобилниот да и се јави и да искочат само под услов ако не го нервира нешо и е умна... - А ? Ма од кај да знам дали е вистина, така ми зборат ... |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Me potseka na Mozis Mendelsona koga gospod mu predodredil deka ke zema zena so grba,toj se molel na gospod da grbata mu ostane na nego, a ona da bide ubava.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Poza 69
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Млад човеку,во срцето чуствуваш
страдање и опој од љубовта. Не е тоа само твоја судбина, тоа е болка на сите вљубени |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
тоа што ваков ме прави
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
se sto sakas da reces ,koga ke go vidis zaboravas
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga ke pocnes da gi slusas tekstovite na pesnite i da gi razberes
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Hmmm
![]() Koga mi cuka srceto vo stomakot............ koga ocite mi gledat sve rozovo , koga leva noga mi e desna , a desna raka leva , koga e ladno se potam , a koga e toplo imam groznica ...................i seto toa vo negovo prisustvo sto bi mozelo da bide ako ne .......ljubov!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |