IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 100>
Автор
Порака Обратен редослед
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 10:10

Љубовта е болка кога ја немаш покрај себе
Љубовта е болка кога ја имаш покрај себе а се плашиш да не ја изгубиш...
Љубовта е слатка мала болка која те тера да Сакаш и Мразиш
Љубовта е задоволство кое се плака со страдање..
Ако научиш ДА страдаш КЕ научиш Да сакаш...
Ако знаеш Да сакаш...ке знаеш и ДА љубиш.......
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:29
nuzno zlo,bez koe ne se moze
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:28
ljubov nadminuvanje na custvo na osamenost i odvoenost,a sepak mu dopusta da bide svoj,da si go zacuva sopstveniot integritet,paradoks na 2 licnosti da stanat edno ,a sepaak da ostanar dvajca,mnogu luge problemot na ljubovta ,go svakat pred se kako problem na sakanjeto,odnosno na moznosti da sakas.
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 18:57
Инаку љубов треба да е некое зависно дејство предизвикано од некои хемикалии што ги лачи некој дел од телото,кои предизвикуваат зависно дејство еднакво на хероинот.Барем според некои научници.Е сега симптомите тотално одговараат
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 17:51
ЉУБОВ....тоа е другар ми Љубо ама само со В
Кон врв
MARIJA.MIHAIL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јануари.2009
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MARIJA.MIHAIL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 18:42
LJUBOVTA E LESNA PSIHICKA BOLEST KOJA USPESNO SE LEKUVA SO BRAK!!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 11:26
Некои велат дека има  машки сваќања шо се у филмот за кремот и за љубов важно е да има добра цицка, гз, усни за пушење и да не му се смеат другарите у стилот - Кај ја најде оваа - и како најново, да вози добра кола и да се нејзините од добра лоза, демек интелектуални на пример да се у Ману, Сок, министерство некое нешо ептен со влада поврзани или дипломати или јаки бизнисмени шо не ебат никого у стилот дека џандар не смее да ги сопре на улица оти ќе наебат, значи со што поише со пари и да паѓаат на гз кога ќе го видат - Ќерко, овој е за тебе и се ќе му дадеме што имаме, дај да му препишеме, додека не ни избегал !  Другарите да го тапшаат и да викаат - Е тоа ти е фраер, со к*рот печали ! Копиљаци да се соберат кога ќе се паркира - Мали, ај забриши ми шофершајбна, имам закажано , после ќе те свртам крукче! Еј, ти ! Шо се к*рчиш бе копиљ, оди ваму да ми се клањаш бе, оди ваму сеа ластик да ти акнам !
Коа ќе искочи со неа - Ама шо има се ти да ми плаќаш, мислиш дека ќе ме купиш ? Ај нека ти биде, плати, ама ти дозвољавам оти те сакам ! А она плаче, трча по него, нема таков друг, дур он шета со кул маска на фаца со наочара за сонце купена на распродажба у некоја оптика, каде не им иделе тие модели или на пазар кога врнело за да акне капуљача на глава да не го познаат, демек сите него го мислат. Она у главном од дома да не искача, да виси на закачалка зјапајќи у мобилниот да и се јави и да искочат само под услов ако не го нервира нешо и е умна...
 - А  ? Ма од кај да знам дали е вистина, така ми зборат ...
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 19:26
Me potseka na Mozis Mendelsona koga gospod mu predodredil deka ke zema zena so grba,toj se molel na gospod da grbata mu ostane na nego, a ona da bide ubava.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 02:35
Poza 69
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 02:17
Млад човеку,во срцето чуствуваш
страдање и опој од љубовта.
Не е тоа само твоја судбина,
тоа е болка на сите вљубени
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 01:45
тоа што ваков ме прави
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 01:42
se sto sakas da reces ,koga ke go vidis zaboravas
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 12:27
Koga ke pocnes da gi slusas tekstovite na pesnite i da gi razberes
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 22:32
Hmmm

Koga mi cuka srceto vo stomakot............ koga ocite mi gledat sve rozovo , koga leva noga mi e desna , a desna raka leva , koga e ladno se potam , a koga e toplo imam groznica ...................i seto toa vo negovo prisustvo
sto bi mozelo da bide ako ne .......ljubov!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,211 секунди.