IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 62>
Автор
Порака Обратен редослед
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 04:04
Mожеби си моментално онака расеан,па случајно она ти се нашла за разговор(и за друго)и ти се смилила на некој начин.Пробај да се оддалечиш од неа малку,не ја барај некое време........а штом бившата не ти е проблемот,олади малку од двете,па ќе видиш после.
Сепак да легнеш со 30-тина за мене не е никакво оправдување дека вреди во некоја смисла кога си дозволува да ја има кој ќе посака.
Кон врв
kapo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kapo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 03:57
Ako drugarkati se ima ... so 30tina i so nikoj nemala seriozna vrska togas i ne e tolku jaka kolku sto ti izgleda.Izlezi so nea nekolku pati ko demek drugarski i ke doznaes deka ne e do tolku posebna(barem ja taka mislam).

Изменето од BisernA - 09.Ноември.2009 во 12:23
Кон врв
mamas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Ноември.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2009 во 03:49
Mozebi e prava ljubov...Se nadevam deka e . No pred tri nedeli raskinav so devojka mi.Mi falese do pred nekolku dena ko nenormalno...No pred nekolku dena bev kaj edna drugarka od fax i doznav sosema druga strana od nea.Devojkata ima mislenje za se, mislenje koe ne go doznav do pred nekolku dena.Ima svoe mislenje za svetov, za lugjeto, za nokniot zivot, za se.I sekoe nejzino mislenje i stav se poorginalni od se sto imam slusnato do sega.Do sega ja gledav kako devojka koja ne ja sfakav seriozno ,no sega gledam deka stvarno ne e takva i deka e pametna.Seuste znam deka ima legnato so 30tina maski i ne mi e seedno, no sepak ne mozam da ne mislam za nea poinaku i sakam samo da bidam so nea, po sekoja cena. A ova mi se slucuva koga bivsata saka da se smiri so mene i e spremna da napravi se za toa da se sluci....Daj te sovet,zosto ja ili sum glup ili sum mal za da znam sto da napraam..Pleaseeeeeee

Изменето од BisernA - 09.Ноември.2009 во 12:22
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2009 во 23:03
Originally posted by legijate legijate напиша:

Denes mi stiga mail od mojata najdobra skolska drugarka so koja sto sedam zaedno vo klupa...Mailot glasi "Srcence moe najmilo,veke dolgo vreme ti kazuvam deka se zaljubuvam vo nekoj od naseto skolo,ama ne ti kazav deka jas se zaljubiv vo tebe...Nemoj da mi se smees na mailov,ama jas nemozam da gi kontroliram moite cuvstva kon tebe"... I SEGA AJ VE MOLAM ZA POMOS...KAZETE STO BI NAPRAVILE VIE DA STE NA MOE MESTO????

Hmmm размислување ....
jas da bev na tvoi godini...........
so vakov email...... ke vozvratev isto ama samo na isto mesto preku email.....
a na zivo ke se pravev na Tosho......dodeka ona prva ne napravi cekor na zivo da mi go kaze istoto......
a za zaljubenost ima vreme vazno ubavo da si pomines......
ne se zamaraj ako ke se zaljubis vazno barem malku da ja simpatishes i dovolno e za tvoite godini......mislam не%20знам taka ke bide OK!!
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2009 во 20:53
Originally posted by legijate legijate напиша:

Denes mi stiga mail od mojata najdobra skolska drugarka so koja sto sedam zaedno vo klupa...Mailot glasi "Srcence moe najmilo,veke dolgo vreme ti kazuvam deka se zaljubuvam vo nekoj od naseto skolo,ama ne ti kazav deka jas se zaljubiv vo tebe...Nemoj da mi se smees na mailov,ama jas nemozam da gi kontroliram moite cuvstva kon tebe"... I SEGA AJ VE MOLAM ZA POMOS...KAZETE STO BI NAPRAVILE VIE DA STE NA MOE MESTO????

ne se dumaj kazi okej srce,aj so mene i prodolzi napred
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 20:37
Originally posted by neznamkojsum neznamkojsum напиша:

jas sakam sega da se nau4am

Masko da ti kazese, mozebi kje mislese deka te laze...
Eve, dve devojki pred mene ti se smeat. Neka ti bide dovolen dokaz deka devojki na internet ne se "brkaat"...

Изменето од Neptun74 - 08.Септември.2009 во 20:37
DeepBlue
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 20:34

Dobro jas imam 14 godini i neznam kako da se muvam ni kako da fatam devojka ako mozhete da mi pomognete :S

Ovde dojde sovet da barash?смеење
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 17:59
добро место си одбрал за учење на мување: ФОРУМ смеење

абе дете.... бакнеж

Изменето од Lithium - 08.Септември.2009 во 18:01
Кон врв
neznamkojsum Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Септември.2009
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neznamkojsum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 17:29
jas sakam sega da se nau4am
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 17:26

Dobro jas imam 14 godini i neznam kako da se muvam ni kako da fatam devojka ako mozhete da mi pomognete :S

играј сега за сега видео игри , па питај за некои 3 години
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
neznamkojsum Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Септември.2009
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neznamkojsum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 17:21
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2009 во 23:13
Originally posted by igorcence igorcence напиша:

Imam vrska veke 5 meseci so devojka od stranstvo,za da ja odrzuvame nasata vrska e internetot i telefonot a i taa doaga cesto vo MK za da se vidime.Pogolem del od denot i nokta go minuvame zaeno pred PC no problemot e sto premnogu se raspravame za sitnici,pomisluvam na momenti deka vo sekoj mig ke se raspadne.Ne znam zosto se slucuva toa.Ponekogas osekam pritisok i razmisluvam za da se prekine vrskata no srceto ne mi dozvoluva.ne znam sto da napravam.Sto bi napravile vie dokolku se naogate vo istava situacija?i ve zamoluvam za sovet

Абе оди опашај нешто наше....заеби странство...нема таквое таму......

Изменето од Палестинец - 25.Август.2009 во 23:13
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2009 во 23:08
Море „старци“, шО си праЈте мајтап со детево?намигнувањеголема%20насмевка Тоа си има љубовни јадови, а вие ... 
Дете, (Игорченце) има случаи некоја врска како твојава да опстои подолго време и да заврши среќно (ако може така да се рече за бракотплазење), но многу почести случаи се таа да се прекине. Зошто? Па, нејзе и’ треба човек кој ќе биде покрај неа, во секоја ситуација, да ги споделувате добрите и лошите работи. А љубов преку РС не се прави. Кога бевме ние на твоја возраст немаше компјутери, па затоа велевме, преку стакло не се лиже шеќер! А ти гледај. Или ти оди таму или доведи ја неа овде  . Инакуууу ...     сршено%20срцеплачење

Изменето од Zlatnik - 25.Август.2009 во 23:08
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2009 во 21:09
хмм... колку јас би им верувала на поповите ?? не баш... ако зборуваат за коли верувам, да... ама другите работи не знам баш...

како што веќе ти рекоа другите, нема крвно сродство,... значи нема мешање на гените е сега, тоа што е чудно за нашиот менталитет е друга работа, која најмалку треба да те загрижува
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,238 секунди.