|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 62> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ode plavuša u prodavnicu kućnih aparata i nađe pravu stvar. Dođe kod prodavca i kaže:
Htela bih da kupim onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Šta će, ode plavuša kući, ofarba kosu i vrati se brže-bolje: Htela bih da kupim onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Razočarana što ju je prepoznao, plavuša odluči da se kompletno maskira u brinetu. Ode kod frizera, sredi frizuru i šminku, nabaci novu odeću i stavi velike crne naočare za sunce. Kada je bila sigurna da izgleda drugačije, ode ponovo u prodavnicu: Htela bih da kupim onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Do đavola! Pa kako ste me prepoznali? To vam je mikrotalasna pećnica, a ne televizor! - kaže prodavac. |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šetaju se plavuša i crnka u parku. Kaže crnka plavuši:
-Vidi knjiga! -Ajde da je vratimo vlasniku! - predloži plavuša. -Kako da znamo ko je vlasnik? -E, jesi gupa, pa vidiš da piše Ivo Andrić. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ćete znati da je plavuša radila na kompjuteru?
-Videćete korektor na ekranu. Kako ćete znati da je druga plavuša posle nje radila za kompjuterom? -Videćete tragove hemijske olovke preko korektora |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koja je razlika između plavuše i apokalipse?
Apokalipsa je imala samo četiri jahača. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predsednik komisije na intervjuu kaže plavuši:
-Postaviću Vam nekoliko pitanja na koje treba da date odgovore. Prvo pitanje je: šta mislite o sebi? -Mislim da sam glupa... -O, prijatno sam iznenađen Vašom skromnošću, znate, glupi obično misle da su inteligentni, ali Vaš odgovor upravo dokazuje suprotno, a to znači da Vi uopšte niste glupi neeego...? -Mnogo glupa, je li? |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve plavusi se kubat za kosi.... - eee.. k*rvo edna..... - a ti pak .. korla .... - zosto korla... - ami ne gledas deka odam so mazot ti.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve plavusi se vrakaat nautro od zabava... i taka se teteravat i ednata veli: - ufff.... nesto mi zamirisa na sperma...?@!@#? - kuti ma.... jas zdrignav.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возела плавуша кола, ама некаде се слупала и ја уништила сета лимарија. Отишла кај механичар, а тој и' вели дека треба силно да дува во ауспухот и дека колата така сама ќе се исправи. И така таа дува ли дува, кога наидува друга плавуша и' ја прашува:
- Што правиш? - Механичарот ми рече да дувам во ауспухов за да ми се исправи лимаријата. - Колку си глупава... па прво треба да го затвориш прозорот... |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otisle nekoi bosanci vo amerika.... i setaat niz New York... i nekoja plavusa od nekoja zgrada skoknala... a bosancite: - e sto ti e standard... jebes pa bacas.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вљубена плавуша му вели на дечкото:
- Гледај драги, како се љубат оние две птици на гранката... Типот весело и' вели: - Ајде и ние! Плавушата: - А ако се скрши гранката? |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фали среќната плавуша на своите комшивки:
- Знаете, мојот син оди на часови по англиски, француски и алгебра. - Ма немој...- и' велат комшивките - Да, да...Сине, кажи им на теткиве нешто на алгебарски... |
|
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чула плавуша дека во рајот има добар секс, па се фрлила од зграда. Арно ама, паднала во камион полн со банани. Како си мислела дека умрела, ги пипа бананите и вели:
- Чекајте момци, сите ќе дојдете на ред... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- Вчера правев тест за интелигенција... - И...-вели другата. - Ма супер, негативна сум! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |