![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 62> |
Автор | |
TAMARA_CRESA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paa sakam da go zaboravam bivsiot ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Нема да го засакаш НИКОГАШ
биди слободна мора ли дечко да имаш |
|
![]() |
|
TAMARA_CRESA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
VO VRSKA SUM SO EDEN DECKO MESEC DENA NO SE USTE NE OSEKAM NISTO ZA NEGO A COVEKOT E PREKRASEN VO SEKOJ POGLED, STO DA PRAVAM???
DAJTEMI SOVET ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Abe sturec rame za placenje mora da se ima...makar virtuelno
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
значи,... сите проблеми тука ќе си ги кажувате
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
не ни размислувај два пати...не е само тој на светот,време е да најдеш нова љубов и да го надоместиш изгубеното време...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
после пет години играње на ловец и плен мислам дека треба да ти е јасно дека залудно си го трошиш времето...да станува збор за пет месеци и би те разбрала ама пет години...ејјјј...знаеш ли колку е тоа залудно изгубано драгоцено време...колку неприметени погледи од други момчиња имаш тука...колку пропуштени забави...колку неостварени љубови...
време ти е да се тргнеш и да почнеш да разгледуваш малку околу себе...можеби некој друг по тебе пател сите тие пет години а ти си ги поклонила некому кој не ги заслужува... а велиш и дека си другарка на неговата бивша...не вреди верувај да ја изгубиш другарката |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Батали го. Штом не покажува интерес, а мислиш дека некој од другарите му има кажано дека го симпатизираш - не вреди. А и пет години не се малку. Ти го симпатизираш 5 години, а тој - ништо! Не дава никаков знак, а? ![]() Барај си друг. Јас барем така би направила ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
karamelka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Imam eden golem ljuboven problem. Mozebi poveke od 5 godini sum zaljubena vo edno momce.Mislam deka porano eden od drugarite mu ima spomnato deka go simpatiziram.No toj nikako da pokaze interes za mene , iako izleguvame na isti mesta. Jas sum drugarka na negovata bivsa devojka so koja e bil vo dolga vrska i taa e vo naseto drustvo i nemozam so nikogo da spodelam za toa . Mislam deka pricinata e toa, sto i toj ne saka da mi se doblizi. Dovolno e da mi kaze zdravo za da bidam srekna cela vecer .Premnogu go sakam i ne znam sto da napravam , da bideme zaedno. Moze li nekoj da mi dade ljuboven sovet :)))
|
|
![]() |
|
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
zar mozi da se zaboravi nesto sto mnogu ti znaci ili ti znacelo?
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
zavisi od ulogata koja ja imal/a vo tvojot zivot
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Абе...ако сакаш да се броиш во нејзините "трофеи" прај си мерак една вечер....после ке се фалиш дек си бил еден од 100-тина ка ке кажува она.....не драпај мн , не си играј играчки ... смирете си се со бившата...биче боље....
И многу многу верба во другарки од факс ... НЕ ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
mamas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ne e deka vi se praam fraer, ama znam zbor dva za devojki i imam pominato dosta. I koga vi vikam deka mi se sfiga stvarno devojkava e posebna
|
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
A zasto ne si gi teras i dvete.hehe
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |