![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 464748 |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
аууууууууу добар виц, имам и јас еден Го прашува учителката Трпе, Трпе 2+2? 5 наставничке... Трпе, 2+2? 5 наставничке.... Трпееее, 2+2?????? 5 ма да ти ибам глувата |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Учителката по математика го прашува малиот Трпе. sega go citav na sajton za vest. |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Трпе бил импотентен. Еден ден собрал храброст и отишол во аптека.
- Мене не ми се дига, аман помагајте! - Не се секирај, еве ти едно апче вијагра, пробај, и утре пак да дојдеш. Утре дента оди Трпе пак во истата аптека. - Што направи бе Трпе? - Ништо ...што ќе направам... - Е како ништо? Не опна ништо?!!! - Не бе, не можев да му се изнагледам |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Малиот Трпе ја прашува мајка си.
- Мамо, на тато му помина проливот? - Каков пролив, нема татко ти пролив. - Е како нема, вчера вечер те чув кога му кажа на тато: "Кога ќе ти се стврдне тоа гомно веќе"! ![]() |
|
![]() |
|
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Zena mu na Trpe mu vika:
-Se sekjavas lani koga zede 5dena odmor i otide po riba. -Da,i zosto mi go kazuvas ova. -Epa, se javi ribata i kaza da si go zemes deteto. cepki neli ??? :)))) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Sedi Trpe vo kafic i se fali na drugar mu.
-Gi gledas ova zenive okolu nas, e site gi imam pominato. Togas se javuva edna devojka: -E mene me nemas pominato!! - E da, po selata uste ne sum pocnal. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Maliot Trpe na cas po makedonski.
- Trpe sostavot za domasni milenici e ist kako na brat ti. -Epa sto da pravam koga imame isto kuce!! Изменето од caci14 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 464748 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |