|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 51> |
Автор | ||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veke ne
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
de, sensei, zborot "dusho" ne go koristam za nekoj koj go sakam ili mi znachi neshto, toa mi e poveke uzrechica......a, koga sakam nekoj togash koristam za nas nashi zborovi
a, ti dusho da ne ljubomorish? |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ame sea za klecanje so prajme ?????????/
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku da se ravedrime malku majtap ne e na odmet
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POsto se razfrlas so 'dusho', kolku partneri imas na forumov? Se znaat li megju sebe? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onda blaze tebe |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene taka me vikaat ponekogas i k*ru me vikaat
|
||
|
||
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli??? koga site taka bi si gi vikale nash*te partneri smetam deka bi bilo podobro, a ne kako voobichaeno si se vikame "moriiii", "breeee" i ushte ne znam koi se drugi "modernizirani" termini koristime |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dusho ??????? ubav zbor
|
||
|
||
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocogledno dusho i ti ne si ja nashol
|
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со вакви мислења селски како не ке ја изневеруваш???
|
||
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epaaa, dusho izgleda se ushte ne si ja nashol vistinskata koja moze da te "razdrma" pa da ne izneveruvash |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren?
|
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |