![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 62> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
E кој може машки мозок да разбере...
Мое мислење: Дечкото те користи... Не може така да те мува ваму таму, а после ќе прекине контакт со тебе... Затоа, исфрли го од главата... Биди повеќе со друштво, шетај и гледај на позитивната страна колку е фино да си соло... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
roki09 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
ne se zamaraj setaj izleguvaj bilo kade , no kako pominuva vremeto ke se navikes bez nego . vreme leci se
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Што да ти кажам Тамара........... Он ти е покажал ке несака повеке да биде со тебе и затоа немоj да се мачиш.Така саму ти си сметаш сама на себе и се малтретираш.
Животот продолжува.Гледаj напред.Утре ке да наjдеш уште поголема льубав.
Немоj повеке да му sвониш.Сокрии се што те подсетува на него и ке видиш ке су тек навремето леко-полеко ке го заборавиш.
Времето лечи сите рани.Дури и раните од льубов. Изменето од емил - 20.Декември.2009 во 11:11 |
||
![]() |
||
TAMARA_CRESA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|
ПРЕД ТРИ НЕДЕЛИ РАСКИНАВ СО ДЕЦКОТО СО КОЈ ОДЕВ ЕДНА ИПОЛ ГОДИНА. НО БЕШЕ КАКО МНОГУ ПОДОЛГО. МНОГУ РАБОТИ ПОМИНАВМЕ ЗАЕДНО.
ГО МОЛЕВ ДА ОСТАНЕМЕ ВО КОНТАКТ МЕ ОДБИВАШЕ, НЕСАКАШЕ ДА ЗБОРИМЕ. ПОСЛЕМ ТОА РЕЦЕ КЕ ИЗЛЕЗЕМЕ АКО САКАШ, ИЗЛЕГОВМЕ СЕ БАКНАВМЕ ИМАВМЕ ШТО ИМАВМЕ ЗАВРШИ РАБОТА И МИ РЕЦЕ СИ ОДИМЕ ОДМА. И СИ ОТИДЕВМЕ. ДРУГИОТ ДЕН ТЕ САКМ ОВА ОНАМИ СИМНУВАШЕ ЗВЕЗДИ ПОСЛЕМ ТОА ВИКА КЕ ПРЕКИНАМ СЕКАКОВ КОНТАКТ СО ТЕБЕ. МИ СТАВИ БЛОК НАМСН МИ СПУШТАШЕ СЛУШАЛКА И МИ ВИКА НЕ МЕ ЗАМАРАЈ. И ГО НЕМА ЕДЕН ЦЕЛ ДЕН ДА СЕ ЈАВИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hb9FE4tabCo Изменето од TAMARA_CRESA - 20.Декември.2009 во 10:56 |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Дарко, не е толку лесно како што мислиш....
![]() Кике, немој да брзаш.... пушти уште малку време .... Почни постепено , чекор по чекор, па ќе дојди и тој момент ( полека, ќе биде ![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Aman be Kika89, kako malite deca li? Samo so pishuvanje na SMS i ljubovni pismenca... Slobodno navali i ne mu se zamaraj. ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Ljuboven sovet za site tuka... Ne se sakajte oti ke pochnete da si ljubomorete.
![]() Изменето од DDarko - 19.Декември.2009 во 15:54 |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Одговорот на твоето црвено болдирано прашање е синото болдирано. Ете ти го одговорот. ![]() Зошто да правиш нешто што не сакаш и нешто за кое не се чувствуваш доволно спремна? |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
kika89 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...
P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено..... Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД |
||
![]() |
||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
sonce ako ti e ubavo so nego teraj nema sto da mu ja mislis, pa kojznae mozebi ke go zasakas,a mozebi i ne,... jas vo takva situacija bi teral i uspat bi baral i nesto povkusno,nesto sto poveke bi mi odgovaralo...ama nikogas ne se znae,taka da...teraj,uzivaj i ne se zamaraj
![]() ![]() |
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
бегај бегај бегај далеку од мене...тоа да му го кажеш на тој...
ако не чувствуваш ништо за еден месец,нема да почувствуваш ни по една година... |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Супер, ако има некој инструктор, учител и не знам што друго, кој може да помогне некој да се вљуби....слободно нека ме извести и мене.
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Ами нели сакаше да пробаш со женско?
![]() ![]() ![]() ![]() Сега промена си направила?-Wow! |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |