|
Информации за затворени, споени, преместени теми |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 49> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata КУПУВАМ ТЕЛЕФОН ja "prekrstiv" vo Пазарете се тука (Мобилни)
Temite
Пазарете Се! (postovite za mobilni)
se prefrleni vo Пазарете се тука (Мобилни)
temata INFO:Makedonski forum za elektronika e izbrisana, forumot ne postojit
dosta vi bese za denes
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moda i ubavina,tema...Shto si kupivte za Veligden-izbrishana..imashe samo dva posta
Moda i ubavina,..izbrishani temi Baram pomosh,Pirs i LUSH, od 2006 godina,veke zatvoreni so po nekolku posta vo niv. Tema,Zoshto se shminkaat zenite,prefrlen edinstveniot post vo tema So shminka ili bez. Tema..Higiena-izbrishana, ni eden konstruktiven odgovor osven medjusebni razgovori Изменето од mamma - 18.Јуни.2008 во 14:05 |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata Турција меѓу 20-те водечки економии ke ja skrijam dodeka ja sredam . Se nadevam deka nacinot na komunikacija megu ucesnicite bil ,,momentalno euforicno raspolozenie,, . Zatoa ovoj pat samo ke gi zamolam vo idnina da bidat pokorektni kako ne bi moral da prevzemam nepopularni merki .
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Grujo NE GO BIVA ZA Premier GO BIVA ZA..... Автор trnar AKO NE GO BIDVA ZA PREMIER KAKO GO ZAMISLUVATE GRUEVSKI VO GRUG OBICEN ZIVOT... Избришана затоа што нема потреба од оваква тема на подфорумот Политика која би водела кон некакви конструкции, инсинуации и фикции а воопшто не се однесува за ПОЛИТИКА, а ваквите дискусии се знае како завршуваат! |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејки како што знаете предизборниот молк настапи од нокеска од 00 h, сите теми кои се однесуваа на предврeмените Парламентарни Избори се затворени. На истите се читаме и коментираме во Недела по 19h. ВО МЕЃУВРЕМЕ ДИСКУТИРАЈТЕ НА ОСТАНАТИТЕ ТЕМИ ВО ПОЛИТИКА! ___________________________________________________________________ ДА ПОКАЖЕМЕ И ДОКАЖЕМЕ ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е ЦИВИЛИЗИРАНА И ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ВО КОЈА ГРАЃАНИТЕ УМЕАТ И ЗНААТ КАКО НА ДОСТОИНСТВЕН НАЧИН ДА ГО ОСТВАРАТ СВОЕТО ДЕМОКРАТСКО ПРАВО! НЕКА ПОБЕДИ ВОЉАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ЕЛЕКТОРАТ! Изменето од moira - 31.Мај.2008 во 14:54 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od forum Medicina temata КАКО ДА ЈА ИНСТАЛИРАМ FIFA MANAGER 08
prefrlena na TEHNOLOGIJA I NAUKA-Elektronski igri vo Pomosh
Изменето од mamma - 23.Мај.2008 во 21:39 |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iako bese otvorena so druga cel, postovite od temata Литературен мак. јазик ke bidat prefrleni vo Македонски литературен јазик, zatoa sto pocnaa da se poklopuvaat so veke postoeckata.
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve izvestuvame deka temata Vasha poezija II ke bide zatvorena.
Site postovi ke bidat prefrleni vo temata Vasha poezija kade ponatamu ke mozete da ja postirate Vashata iskluchivo LICHNA poezija. Pozdrav |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata Prostitutka za sinot e prefrlena vo Sex Zanimlivosti. Temite shto gi otvoril ninno se zatvoreni, a negovite postovi se prefrleni vo veke postoechki temi.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во подфорумот Философија и Психолигија избришани постови на diogenskopje, anakin i blueprayer на тема: Каков моЗок имате.
Оффтопици и надмудрување! |
|
Перун
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор Регистриран: 08.Април.2005 Локација: МК Статус: Офлајн Поени: 1141 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целосно ја поддржувам Моира во начинот на кој го модерира подфорумот.
Со закани нема да постигнеш ништо.
Верувам дека сите сме благодарни на придонесот на борците, но форумов не е место за остварување на нивните права. Тука сите се рамноправни. Изменето од Перун - 02.Мај.2008 во 22:42 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata "Politicka odmazda na moderatorkata od politika" otvorena od strana na Orlov e zatvorena i sokriena.
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se predomisliv: Ke ja ostavam temata "Sakam da kazam..." onakva kako sto e...ispukajte se ubavo...muabetete...sto sakate pravete tamu...ama ako vidam off topic post na druga tema...voopsto nema da bidam tolku fina ko sto bev do sega
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata: Mi fali, mi nedostasuva, bese sokriena za da se iscisti od off topic postovi...Povtorno e vratena nazad...
Temata: Sakam da kazam...e sokriena za da se iscisti od off topic postovi...Ke bide vratena otkako ke se sredi... Posleden pat naglasuvam: Imate temi koi se nameneti za MUABET... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |