![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 295> |
Автор | ||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Izvini ama ne mi e sram oti znam za sho zboruvam.
A ti mnogu dobro znaesh za koja tema stanuva zbor , iskreno ne mi teknuva tochno kako se vikashe ama znam deka debatiravme za dvojnoto drzavjanstvo . Temata ja izbrisha povekje ne postoi taka da iako sum obvinet za kleveta neka misli koj sho saka ama jas znam koja e vistinata . |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Зен, како не ти е срам вака да клеветиш??! Која тема сум ја избришала, кажи како се викаше темата... и зошто би ја избришала??? |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ја избриша темата каде шо беше тоа и ти тоа го знаеш многу добро. Од каде јас би знаел кој шо има додека не се произнесе. |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Зен, твоја си е асоцијацијата. Инаку еднаш веќе се расправавме за ова, сметав дека е разбрано. Се додека не покажеш каде тоа членот јавно признал дека е “канадски бугарин“, квалификацијава ќе ти се смета за навреда! |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
Леле арно шо видов , јас сум бил опоменат! Ами јас оваа тема не ја отварам , од кај да знам дека сум опоменат и какво е ова групно опоменување , претпоставувам нешто слично на групен секс...некој повеќе некој помалку а некој стапот. Само ова `канадски бугарин` е мое друго немам А и за ова не е навреда оти членот сам си призна кој пасоши ги поседува . Ама нема врска , не ми е прв пат да бидам погрешно обвинет. |
||
|
||
![]() |
||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
па кога дискутираш политика се грееш. Шо има чудно тука?
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
|
ја би радије да се згреам со фајтерките...
![]() |
||
![]() |
||
|
“И јас сум Генерал Митре, и јас измрзнав.“ ![]() П.С. Ќе збереме за некое ќумбенце, Генерале? ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ај сеа, нема да сме прибирливи-може и не еура ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
Branko e kriv
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ииииииииииии сеирџии :) одма сеири терате. А јас измрзнав.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
aaaaaaaa..........
![]() ![]() on sve si znae - od vlasta e
![]() p.s. i misli deka toa e za falenje
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |