IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Работа во Ирак и Авганистан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Работа во Ирак и Авганистан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 135>
Автор
Порака Обратен редослед
drmr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2010
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај drmr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 19:04
Originally posted by mene mene напиша:

Јас бев на интервју(Dyncorp) на 04.06.2010 во Хотел Ројал,а по маил пратив на 07.06.2010, и од тогаш ништо,нити ми се јавија нити добив нешто по маил.
Па ве молам ако некој бил во тоа време и на тоа место да ми каже дали со него контактирале. А исто така ако некој знае за мојата понудена работа
(Adminstrative assistant Jr.)нешто да ми каже на пример што поточно се работи и која е платата.

I jas bev togas vo rojal tamu bea od resallc bev na intervju i prativ dokumenti po mail no ottogas nisto
se javuvav i na toj pece no mi rekoa cekaj i cekaj i cekaj. LAZAT na golemo
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
Кон врв
DeniMK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Мај.2010
Поени: 132
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DeniMK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 18:45
Originally posted by Sospa Sospa напиша:

Na forumov procitav negde deka ako ne si ok na zdravsvenite testovi vo Kuvait ili Dubai te vrkaaat nazat, ne daj boze da se sluc nikomu toa no ete primier ako se sluci znae li nekoj nesto konkretno, deneska razgovarav so eden poznanik negov priajtel ke odi za avganistan-vo kujna navodno platata bila okolu 52 000 $ preku dyncopr.Ako znae nekoj nesto neka pise pozdrav do site na forumov

ne veruvam deka e volkava plata..eve od mene proverena informacija:
pomosnik pekar 27000$..sto bi mozel toj da raboti za 52000???

za pregledite, tocno, ako ne e vo red nesto te vrakaat, ako go sredis toa ovde i dobies potvrda od nas doktor deka si zdrav ili deka primas soodvetna terapija, si go preveduvas naodot, go prakas na regruterite i pak zaminuvas na povtoren pregled.

Pozdrav do zenite: Odete na ginekolog, napravete pregledi odovde, za mala infekcija vrakaat
Кон врв
Sospa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2010
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 18:40
Na forumov procitav negde deka ako ne si ok na zdravsvenite testovi vo Kuvait ili Dubai te vrkaaat nazat, ne daj boze da se sluc nikomu toa no ete primier ako se sluci znae li nekoj nesto konkretno, deneska razgovarav so eden poznanik negov priajtel ke odi za avganistan-vo kujna navodno platata bila okolu 52 000 $ preku dyncopr.Ako znae nekoj nesto neka pise pozdrav do site na forumov
Кон врв
mene Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Ноември.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mene Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 18:36
Blagodaram butterfly8 i SKID,
"Inace za pozicijata samoto ime treba da ti kaze deka stanuva zbor za kancelariska rabota so potrebno odlicno poznavanje od angliskiot jazik i sluzenje so kompjuteri."
Za ova znaev, kancelariska rabota e sirok poim,zatoa navedov POTOCNO.Sepak fala butterfly8.
Кон врв
SKID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2010
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 17:20
Сите што се преку Ressalc или MPI знајте дека ке се изначекате ... а можно е никогаш да не ни отидете за Авганистан. Одат луѓето преку нив, ама многу ретко и многу чекање. Ви кажувам од свое лично 8 месечно чекање. АПлицирајте директно во флуор или во dyn corp. Одење директно во Александар Палас не се исплати. Ке ве вратат и ке ви речат да аплицирате на маил адреаса (ова важи за FLUOR и DYN CORP). Така ви посакувам многу среќа и успех во аплицирањето. Поздрав и се најубаво
Кон врв
butterfly8 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 21.Јуни.2010
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 17:04

......

Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 14:58
Кон врв
mene Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Ноември.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mene Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 15:12
Јас бев на интервју(Dyncorp) на 04.06.2010 во Хотел Ројал,а по маил пратив на 07.06.2010, и од тогаш ништо,нити ми се јавија нити добив нешто по маил.
Па ве молам ако некој бил во тоа време и на тоа место да ми каже дали со него контактирале. А исто така ако некој знае за мојата понудена работа
(Adminstrative assistant Jr.)нешто да ми каже на пример што поточно се работи и која е платата.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 14:51
Originally posted by damjan001 damjan001 напиша:

DIREKTO VO ALEKSANDAR PALAS ODI
Od Kade se vlaga da gi preveduvam li dokumentive ?
Кон врв
DANIEL.84 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Ноември.2010
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DANIEL.84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 14:40
ok znaci od testovi vo dubai kuvait najveke se vnimava na srce i krven pritisok potoa na zabi moze da ti falat no ne i da ti bidat rasipani i ima normalno i drugi testovi kako seker i ostanato no sekoj si gi znae moznostite okolu negovoto zdravje zatoa ako se custvuvate podgotveni samo napred i so sreka
Кон врв
damjan001 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Октомври.2010
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај damjan001 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 14:28
DIREKTO VO ALEKSANDAR PALAS ODI
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 13:44
Originally posted by SKID SKID напиша:

Од тестовите тука правиш само тбц т.е. туберколоза тест а другите тестови си ги правиш онака чисто ради себе си ... затоа и прашав, кои тестови ги прават таму т.е. во дубаи и кувајт
Dobro ova go zborime za Dyncorp?Zosto znam drugar lani odese so luge od fluor znaci gi nadgleduvaat celo vreme testovite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 13:24
Од тестовите тука правиш само тбц т.е. туберколоза тест а другите тестови си ги правиш онака чисто ради себе си ... затоа и прашав, кои тестови ги прават таму т.е. во дубаи и кувајт
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 13:22
Originally posted by SKID SKID напиша:

Кај мене веќе две недели поминаа одкако ги предадов финалните документи и сеуште ништо. Имам прашање до луѓето што се таму т.е. што ги имаат поминато тестовите во дубаи или кувајт. Еден мој пријател беше на ЕХГ и таму резултатите му беа 100 а како што знам нормално е од 60 - 80. Е сеа прашањето ми е, дали ке му праат проблеми за таквиот резултат и дали воопшто прават ЕХГ таму. Инаку пријателот мој е 26 години.
Me interesira za pregledive sto kako se slucuva ovde, dali gi pravis sam ili imas nekoj od regruterite-ovlasento lice so tebe,jas imam zab koj smo mi e pod lek i taka treba da stoi uste 3 do 4 meseci sto se slucuva togas?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 12:50
Кај мене веќе две недели поминаа одкако ги предадов финалните документи и сеуште ништо. Имам прашање до луѓето што се таму т.е. што ги имаат поминато тестовите во дубаи или кувајт. Еден мој пријател беше на ЕХГ и таму резултатите му беа 100 а како што знам нормално е од 60 - 80. Е сеа прашањето ми е, дали ке му праат проблеми за таквиот резултат и дали воопшто прават ЕХГ таму. Инаку пријателот мој е 26 години.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 135>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,688 секунди.