IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 51>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:59
Originally posted by Sweet angel^^^ Sweet angel^^^ напиша:

Originally posted by Trilili Trilili напиша:

e ja sve dupam, debelo, tenko, mlado staro, e ubavo sto sum stalno pijanголема%20насмевка

ете зашто

Не ете зошто,
ако е сам и при себе се срами тоа да го каж, ама нели другиот во него бори тоа е доста лесно.намигнувањеголема%20насмевка
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:55
Originally posted by Trilili Trilili напиша:

e ja sve dupam, debelo, tenko, mlado staro, e ubavo sto sum stalno pijanголема%20насмевка

ете зашто
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:40
    големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањенемам зборови, големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:35
големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањезнаеш што би рекла на ова нема потреба да кажувам намигнувањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:33
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

blu............, намигнување.............., па времето такво дојде да се чита онака. Кој знае знае, кој не знае ако даде бог ќе научи. Ама не само бог треба и секирата да му сече. Ти си умна девојка знаеш тоа, бог дава ама дали секој знае да си земе???????????намигнувањенамигнувањенамигнување

Орлов, на ова ке ти кажам само едно мило......некогаш шансата многу тивко чука на врата.....а денешницава е доволно приглува за да ја пропушти за жал.....! Добро е што за мене чукна малце посилно голема%20насмевка

blu............, па во право си мило, кога сите би гледале така тогаш се би било ОК. За тоа што за тебе малку посилно  чукнала  посебно ми е мило чедо божје. големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:26
Originally posted by anakin anakin напиша:

pa dobro sepak e recnikda recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor

еј баш така
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:26
Originally posted by anakin anakin напиша:

pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor
не бе сметки за вода голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:25
Originally posted by orlov orlov напиша:

blu............, намигнување.............., па времето такво дојде да се чита онака. Кој знае знае, кој не знае ако даде бог ќе научи. Ама не само бог треба и секирата да му сече. Ти си умна девојка знаеш тоа, бог дава ама дали секој знае да си земе???????????намигнувањенамигнувањенамигнување

Орлов, на ова ке ти кажам само едно мило......некогаш шансата многу тивко чука на врата.....а денешницава е доволно приглува за да ја пропушти за жал.....! Добро е што за мене чукна малце посилно голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:23
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:20
pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:14
абе едно екстра што да ти кажам .....намигнување чудно мене ми се како да читам речник по англиски ама онака да читам...голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 00:01
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI

POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT

ama da znaes kolku se cool i extra  prikazniteголема%20насмевка

Изменето од anakin - 01.Февруари.2008 во 00:02
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 23:55

MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI

POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 23:21
Ајде молам за анкета.
Таа ќе каже кој колку изневерува и кој е повеќе склон на неверство.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,954 секунди.