![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 100> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг Идивиди.... прочитав мудра мисла кај тој најмалку што очекував. Чупенце 8мо одделение , кога сите нејзини школски паѓаат во длабоки депресии пошто се „ несреќни во љубовта“ , оваа ти изразува нешто као : „не се откажувај од љубов, откажи се од личност која не знае да сака“. Браво за неа. Стварно... + сплет на околности од моја страна (нема да ме разбериш и да ти нацртам)
Второ нешто : „таква ми е ѕвездата мене“ , бе..... почнав тоа да си го сваќам озбилно. На некои (како јас) не му е пишано да се одмараат на психички план. Колку му завидувам на луѓе што цел живот си ги ладат .... умовите... а се околу нив се руши. Ма... 15 години сонувам за плавуша до мене и нешто сосема друго од ова до сега.... и што? Само црни типки околу мене... А и оваа новава ![]() ![]() Батали... само едно суштествено прашање ме мачи веќе неколку месеци : дали и понатаму суштината на мојот свет (како претходниве 6 месеци) да останат добро завлечени лимени линии, 4 гуми , гласен издув и ден поминат под хауба , понекогаш добра пијачка, и двајцата другари на кои после 5-6та чаша почнувам да му кажувам дека се чувствувам као будала.... Полека полека почнав да се привикнувам на ваков живот и да се затварам помалку. Саботата се сретнав со еден пријател мој, во поодминати години, кој веќе 100% подлегна на ваква провокација во животот. Ете, тој попуштил и си се раскомотил во тој свет што сега мене ми се токми. Има дома цела колекција скутери, 3-4 коли , генијалност која никој ја нема. Купил уште една кола неодамна, ја разгледував некни... мамата, си викам... како успева да затскрие се што му фали во животот. Еднаш порано, бев кај него за една реставрација... Баравме некој штраф за декла по тоа каначките и си праефме муабет. Ми вика: абе шо напрае , ти зеде возачка? Не бе му викам , уште 2 години ми остануваат... нека поминуваат побрзо , не се чека.... го попремести тоа кутичето со штрафојте , ми фрли блиц опул попреку и ми вика : „ абе и јас така викав, ај нека помина побрзо , ама после че ти текни , чекај бе , полека, сеа да се врата некако... ама после џабе е“... Драг Идивиди... морам да почнам да барам нешто повеќе од ова сега... Само кога ќе го најдам и дали ќе имам храброст да извадам се од колосек па дасе тутнам натаму , ќе видиме.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Драг идивиди
животов едноставно СМРДИ понекогаш. Смрди на скапани мандарини. Чао..... ќе ме нема долго долго долго......... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг идивиди...
Мајка ми е исфрустрирана од пензионерите... смешки. Како дебатираа со татко ми денес. Бог да чува се. Циритам: „Ама ми ск*рчија тие пензионери веќе. Нит служат за нешто во глупиов систем, ниту прават нешто продуктивно, освен бабине, што плетат фини чорапи" Ех, мајко, колку се сложувам со тебе. Само не спома за петочните патшествија во ЈСП. И одиш накај медицина и околу тебе “мирисот на природата“ и си мислиш: овој мирис, помножи го со 15 и ќе го добиеш мирисот на гангрена, која ќе те гони во болниците и во соништата. Не, не и не. Не сакам да биде така. Ќе одам на уметничка академија и ќе смрдам на темпери, а не на скапано месо. Да, гангрената е еден од медицинарските кошмари. Драг дивиди... Многу ми е досадно, немам што да правам, па си мрчам тука, онака, рутински. А и ти ми стануваш досаден. Аривидерчи! Изменето од Tiggy Vicious - 06.Март.2011 во 11:54 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг мој... утре ме чека многу убав ден... роденден на мој многу добар другар... Едвај чекам да го видам како ќе ја пречека 18ката...
![]() Јас? Абе јас живеам на сите можни начини... троа „кроз моје празне џепове вјетрови ми пролазе , а кроз ципеле кише јесење“ , троа „ пишем песме звезде броим, још сам онај исти ветропир“... ајде... фино е... |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Драги идивиди
ни доаѓањето на Џо Кокер во МК не дигна толкава прашина колку што дигна возењето со новите автобуси низ “метрополата“. Страшно! За греота сме ти ние....македонциве.... Можеби некој се почувствува како да е во Лондон а? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг идивиди...
Се осеќам претепано и страшно сум уморна и немам сила, што е доста невообичаено за мене. А и школово ќе ме пукне, мислам дека ќе испоцркам додека ги научам сите можни проклео комплицирани вени во телото. А... Удри бриге на весељу. Тури му пепел. Ајт. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Драг Идивиди
![]() честита ти Баба Марта
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Драги... да ти се пожалам
![]() ![]() додека отидам на преглед само црни мисли ми се низ глава...ама ај валда не е толку сериозно ко што јас мислам ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Драги моии...
Аниткее ![]() Енџи... фала уште еднаш...двапатиш ор самтинг.... кафе немам пиено 3-4 дена... амааааа... грлото болиии, само чајче сега ![]() Драг Идивиди... Уживам во вакви ситуации... Стојам на една рајска врата.. зад мене е срањето на земниот живот (односно она што беше претходно)... погледнуваш напред и си викаш: кое од овие ангелчиња е мое??? ![]() ![]() ![]() Драг Идивиди.. ОДБИРАМ АНГЕЛЧЕ!!! Значи... да , пребирлив сум ,ама доста ми беше губење време... сакам да постигнам нешто повеќе во врска со љубовта. Новоизбраното ангелче треба да биде ТОА Е ТОА ![]() Ако го исполнува секој услов до 70-80% тогаш влегува во потесен избор... Ете така... модификациите после се добредојдени... ама фрката додека да стигнам ќе биде интересна... Ок... ајде .. 3..2...1... почнуваме ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Драг Идивиди ![]() абе кај ја затуривме марамата за полагање заклетви...да му ја врзевме на детево на врат Фолки,честитам дете,положи ![]() ајт едно ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Драги Идивиди...
![]() Глеј шо че ти кажам... Иако моторот не ми претставува посебна сатисфакција , сепак не сум слезен од него иако немам возачка ни за точак ![]() И , за чудо , толку ... не зборувам повеќе за коли во овај пост... ниту за мотори... Вчера , брат, учев социологија... ми летнаа мислите , се вратив 5-6 месеци уназад... си се думав... думав .... и туку едно време сврескав, баш како Милчин на Еднооки: АБЕЕее аааааааааааааааааа .... аааа абе абее аааааааааа... едно 20тина пати така. Не можев да дојдам до збор... не можев да најдам соодветен збор како да се наречам пошто од една страна се осетив бескрајно глуп , а од друга почувствував едно „така требаше да биде - видиш?“ си го открив најголемиот пропуст до сега... Како тогаш не ми пресече мозокот.... Уф.... потоа почнав да се смеам до бескрај на тоа што врескав ко будала претходно.... Лелеее си реков, утре кога ќе му кажам на другариве ќе се пукниме од смеење... Па потоа почнав да размислувам колку ми се драги двајццата мои другари и колку многу имаат до сега направено за мене , а богами и јас за нив два пати по толку..... Безразлика... не се штедам кога се тие во прашање... Сватив и колку си се запоставив самиот себеси.. (ништо ново, ама дефинитивно си се потсетив).... можеби е крајно време да го напуштам (привидно) моево друштво од секојдневието и да се фрлам во потрага на нешто ново... безразлика... цура, точак, ламела за Рено 4 , професионално стрелаштво, готвење, ангарија или поправање кецови.... има време, ќе одлучам... само сакам задоволството да биде големо , а вложувањето максимално за да ми останува помалку време за размислување банални ствари... Чекам да се открие една бобмастична случка, т.е. фраеров шо плетка да излези на површина за да направам еден скандал пред фајронт ![]() хммм... оваа плавава малава ме збуни... шо ли ќе и сум сеа? Ако бе... убаво е... многу поубаво од професионално стрелаштво... Пуф ![]() Изменето од volkswagen - 22.Февруари.2011 во 20:29 |
|
![]() |
|
Бабичке... Бос...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
драг идивиди
ја користам приликава да му честитам на волксваген ![]() |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |