![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 53> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Досега ниеден од моите новостекнати форумски пријатели не ме разочарал.Верувам во нив и во нивните добри намери...Најважно од се’ е взаемната доверба...како овде така и во реалноста.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...jas ednash kazav i sega ke se povtoram
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne sum ovde za da glumam nesto sto bi sakala da bidam i na toj nacin da si gi lecam kompleksite,naprotiv ovde sum za da bidam ona sto navistina sum i na nekoj nacin mi pomaga da se pronajdam sebesi i da se zapoznaam podobro,tokmu poradi taa sloboda koja ja ovozmozuva forumot...Prosto kazano mene mi se dopagja forumov,mnogu si se privrzav i za mene e lek za dusata i psihata,koj pruza uteha i radost vo sekoe vreme
![]() ![]() ![]() ![]() Ama se raznezniiiiivv ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
wtf?seriozno li e ovoa ziti gospod eden? |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ja sum poise drkadzija i u meguvreme si pisuvam da mi pomine vreme
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
e zatoa sum poveke seirdzija otkolku sto pisuvam a i ako pisam toa e samo zezancija da pomine vreme
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...so poslednite slucuvanja se vide koj e koj i koj e kakov i na forumot i vo realnosta...!
![]() ...baram moira da se vrati nazad!...bez nea navistina ne e interesno...,pogotovo vo politika..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....po poslednite sluçuvanje na forumov ,samiot zakluçok se nametnuva..............nekoj ja mesa realnosta so virtualnosta.......a zosto.......frustracii,leçenje komleksi ,dokaz na nekoja si moç.......
![]() ....zalosno
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
А јас бегам од минатото
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Форумов за мене е се....бидејќи немам ни реалност ни иднина.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да бев сега студент на психологија, форумов ќе ми послужеше како најдобар учебник...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Форумот го гледам како место за интерактивна забава, луфтирање и дружење, па макар и за монолог во друштво.
Во реалноста сум отприлика истата само со поголема самоконтрола од логички причини за кои е свесен секој нормален член на општеството. Кажано со фотографски јазик, на форум не сум негатив од сликата. Кога сум поостра, тоа е едноставно резултат на луксузно препуштање на она „со кој си – таков си“. Па форум е мајка му стара, не е фирмата каде работам или родителска средба. Но, создавањето непријатели и поделби на форум ми е бедна работа, која само покажува колку нечиј живот е мизерно празен или промашен. Таквите ги сожалувам, не ги гледам како непријатели. Би било премногу смешно. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne mislev da ne si pravime muabet...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Se slozuvam...nie sme si nie.. No ne se slozuvam so toa deka ne treba da se macime da analizirame... Togas sto ke ni e forumot... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |