![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 427428429430431 464> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka ubavo se relaksira ovde na forum
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Mashko e ( ve prosvetliv sega site
![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
deka go saka Konfucie
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
дека знае дека ќе ја поздравам другарка ми од него
![]() ај, бегам, имај убава вечер ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
дека знае да одбере вино за со палачинките, така вели другарка ми
![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
deka znae da pravi ubavi palacinki
![]() |
|
![]() |
|
дека ќе ми купи кинески стапчиња за јадење
![]() |
|
|
![]() |
|
deka e preoptovaren periodov so najrazlicni rabotni aktivnosti
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дека со работните обврски почнала рано да станува
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Deka znae za site po neshto
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дека ептен ме испофалил...Ќе се вообразам
![]() |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Стварно знае да биде културен
|
|
![]() |
|
дека ме замисли малце до хардвер-софтвер
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 427428429430431 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |