![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љубовта не треба да се објаснува, туку да се консумира. Луѓе љубете се!
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Ljubovta tie kako edno rastenie za koe treba voda i sonce dzabe ako go ima samo ednoto a drugoto da nedostasuva nemoze da viree. toe ljubov koga ke ima za se resenie i razbiranje i dvajcata partneri ke bidat sekogas zadovolni a ne edniot da dobiva se sto ke posaka
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Денеска мој другар ја побара за жена девојка му со која се заедно точно две години. Тоа го направил на кајче во Охрид (некаде карши Градиште), каде што се запознале на денешен ден пред две години. Е ТОА Е ЉУБОВ
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
љубов е да не му ја забрануваш слободата.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
наj- jадното на лjубовта е дека можеш да прифатиш и поквареното , и пошлото во човекот, кого сакаш.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ljubovta e najgolemo zlo, sekogas nekoj place.
|
|
![]() |
|
soul... ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Cesto ja mistificirame, ja tretirame kako nesto sveto, a toa vsusnost ne' sprecuva da mislime za ljubovta i jasno da ja sfatime...
|
|
![]() |
|
broken ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
tokmu taka :) |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Ljubovta ne se opisuva,se custvuva
|
|
![]() |
|
Teichka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Kratko i jasno:
Ljubov e potreba od podrshka i razbiranje od lichnost kon koja chuvstvuvate fizichka privlechnost!:) |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ljubovta e dvigatel vo zivotot
![]() |
|
![]() |
|
erna ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
,,Kako ja definirate ljubovta,,
Sto taa znaci za vas? ,,za mene ljubovta e kako grip,,jer sekogas zavrsuvas u postela,, Изменето од erna - 15.Април.2009 во 23:51 |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Кога љубовта зборува на мозокот не му останува ништо друго освен да молчи
![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
blokirana5 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
.......ljubovta e prostor i vreme mereno so edinica srce,,,,,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |