![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 135> |
Автор | ||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Потврда дека денес се јавуваат за тест по англиски. Јас во петок одам на тест. Но рекоа дека секој што не е викан телефонски нема да го примат. Инаку ништо страшно ми рекоа. Поздрав и се гледаме таму
![]() |
||
![]() |
||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
|
Zarem pocnale i so testovi.... ova info od prva raka -- onie sto rabotat momentalno vo nekoja agencija za obezbeduvanje a potpisale so Fluor da si provarat dali agencijata imat potpisano nekoj dogovor so Fluor, zosto deneska nekoi agencii potpisale , valjda dosta rabotnici koi rabotele vo obezbeduvanje izbegale pa deneska nekoi vratija... |
||
![]() |
||
nove27 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
Abe so mi go printase toa dokumentot,ako ti teknuva. |
||
![]() |
||
dzemoace ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
|
дечки дали на некој од вас шо потшишавте во брзо време а немате уште комплет документи собрано ви се јавија денес да идете на тест по англиски.мене денес ми се јавија ми рекоа дека до сабота мора да отидам да ми праат тест инаку се се поништува,ми рекоа и дека на сите ќе се јават,ајт поздрав
|
||
![]() |
||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
|
Deneska vo Dyncorp povikuvale soferi nekoi bile na intervju...
|
||
![]() |
||
brbrbr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
decki da ve prasam ima li pozicii za food service na dyncorp ili pekari ,mislam vo a.palace nudele i takvi pozicii,na web stranata na dyncorp nema
|
||
![]() |
||
milkovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Blagodaram
|
||
![]() |
||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
........
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:07 |
||
![]() |
||
milkovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Dali e toa onoj del vo SPOT sto e kade sto pisuva najblizok rodnina,bidejki nemam drug takov dokument sto mi go pratiaja za da go popolnam?Te molam ako imas vreme i ako sakas objasni mi?
|
||
![]() |
||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
.......
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:08 |
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Има некој што чека повик од Dyn Corp за карта и виза?
![]() |
||
![]() |
||
|
Ке сака ли некој да ми каже каков е овој документ
Local Contact Information (home/mobile #) од флуор го бараат? |
||
![]() |
||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
@skyscraper & @DeniMK... Kakko so kazaa reg.. kartonceto so vakcini "is a must"... :)
|
||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
||
![]() |
||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
|
sasa-skopje se soglasuvam i jas go izvadiv toa zolto kartonce(toa se site vakcini koi si gi primil do sega) i toa ne treba da se preveduva, vazi sekade vo stranstvo, toa e i negovata namena.Na angliski e i gi pisuva tvoite generalii plus broj na pasos. Jas vo Stip plativ 250,-den. za nego, ne znam kako e vo drugite gradovi. E sega, dali ima potreba od nego, toa ne znam, jas na svoja raka go izvadiv , a znam nekoi koi pominaa i bez nego.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |