![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг ИДИВИДИ, јас мака си имам овие тука сеир си тераат со мене ![]() ![]() Па и чичко Загор, ко да не знае дека гадинкиве со крв се ранат од главчињата, а не со пици ![]() А јас експерт станав (барем теоретски ![]() Ај чао, ојдов да читам брошурката. Имам стручна литература за учење. ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Драг ИДИВИДИ....
сега му е мајката,преку нашите преставници во светот да извеземе едно 2 композиции оцет КИСКО...колку за лек...а после ќе ни цвета бизнисот.. мака си имале луќено,некои заборавиле..некои не виделе и ненавикнати.... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() а и абер дојде загор ни ја изруга МК ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..лелелеее,зарем и таму имате?
![]() ![]() ![]() јас па си реков....! ...значи точно е тоа дека оделе "по чисто" и кај што "има што да јадат". да се овде,ќе умрат од глад,ако претходно не добијат тровање од нечистотијата... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг ИДИВИДИ, лелееееее таа па учителката од сабајле, ми го расипа денот: во градинката се појавиле вошки! ![]() Ами сега? Ако фатат момите има да биде белја. Со тие густи кадрави коси како ќе ги чистам? И стварно како се чистат вошки, лелеееее.... само да не не снајде такво нешто. Ај пријатно, ојдов да купувам шампони... превентивно. ![]() А ќе тркнам и до фризерот. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг дивиди...
пак јас. Сакав да кажам, онака да си се испразнам... Душиче она, сирота... Многу ми паѓа жал на моменти за поединци од мојава околина (и училница и клупа) кои незнаат да се снајдат во времето и просторот, па си заглавуваат во своите имагинарни светови каде се е во розеви нијанси. Аман -прибери се девојко, ова е реалноста. И кога ли ќе престане да ме мафта? Кога ќе престане да ме лаже? Зошто воопшто го прави тоа? Ископлексирана кокошка. Сега ќе плачам, пошто ме тргнала од пријатели. Како не. Мислам дека ќе ја убиев на македонски, ама ајде де -во лоша состојба ни се затворите. Не се исплати. Безобразна работа... Од друга страна... ако има позитивна, сум прекунала едно пријателство кое и онака не беше ко што треба. Дрогирашка. Биди ми поздравен, аривидерчи! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг Идивиди.... Јас пак си ја сакам оваа наша ПодВодно, а и ова точачево Тиги...
![]() ![]() ![]() Втора работа: Драг Идивиди... Абе убаво е... ама па никако да ни се погоди на сите тројца другари да ни биди погодено во исто време... се нешто се закршува кај еден ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Драг Идивиди,
Си ги сакам и Фолс и Тиги и мислам дека е крајно симпатично како не` почестуваат со делови од нивната свест и емоции ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
ДРАГ ИДИВИДИ...
Мислам јас си го сакам Фолс како најдобро другарче отсекогаш и засекогаш на овој форум, ама мислам дека е крајно одвратно живо женско човечко суштество со свест и емоции да се споредува со моторно возило. |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драги Идивиди.... слушај да ти кажам пак нешто... ако знаеш да го прочиташ....
Почнав да сваќам дека во глупа кола не вреди да се инвестира... Едино добро стегната и готова за возење... Ќе ја платиш скапо, ама знаеш дека ќе ја возиш. Некои деца се лажат : ефтина е , лесно ќе ја чарам... не бе другарче... место да се плескаш со крпеници, партали и лажна шминка, боље купи си нешто троа поскапо, помачи се дури да го стекниш, ама барем да си бидеш ок.... ете така... остани ми поздравен... не се работи за кола, него за цура... не можи во секоја да се инвестира... едноставно некоја која учи во дрвно, нема просперитет во неа... отидов... |
|
![]() |
|
Драг Идивиди... само копнеам по вистинска љубов....
![]() ![]() ![]() Ништо срцки.... што ги буцка чупињава кога ќе му пишам одма да помислат дека му се пуштам. Ма дај леба ти.... Ме нервираат до бескрај.... Па и да ми се допаѓаат... што има врска... што мора одма да биде сето проѕирно?? Зар јас сум Дон Жуан (како не сум разбрал до сеа) па лесно попуштаат пред мене , или пак така си се навикнати? ![]() ![]() Драг Идивиди... ненормално многу ми фалат пријателски муабети уз кафе И ЦИГАРА .... или како било , само да се пријателски |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
drag idividi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Драг Идивиди.... сега ми треба некој толку многу само да се појави и да ми речи : пиши и вака и вака... и да тргни бе драги мои... конечно...
ах адреналин ме скина.... имам впечаток дека че биди нештооо ![]() |
|
![]() |
|
Драг дивиди...
Сакам да кажам... ОТВОРЕТЕ СРЦАТА БЕ ЛУЃЕ БЕ! Share some love! Share some empathy! Share some happiness! Убав е животот! Оу је! Don't worry 'bout a thing, Cause every little thing gonna be all right! Изменето од Tiggy Vicious - 08.Март.2011 во 13:22 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |