IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 62>
Автор
Порака Обратен редослед
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2010 во 14:55
Ljubi ljubi ama glava ne gubiголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2010 во 11:22

Подобро да веруваш и да бидеш разочаран...
 и да ја одболуваш таа доверба и тоа разочарување...
отколку да се сомневаш во нечие срце...
кое, ако си му верувал, би било благословено со вистинска верба....
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2010 во 09:30
Абе емил, ако им се соубај ами ни за маж, ни за ништо нема да им текне.:-)
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2010 во 08:33
Пет типа на мажи со кои е потребно жените да излегуваат

Пред да се одлучите да се врзете за човекот на вашиот живот, секоја жена би требала да излезе со различни типови на мажи, за да дознае што би очекувала од оној вистинскиот.

Овие пет типа на мажи ќе ве научат да уживате во животот и ќе ве исполнат со нови искуства. Па зошто малку да нè уживате

Романтичен тип

Ќе ви купува цвеќе, ќе ви пишува романтични пораки и ќе ве држи како капка  вода на дланка.
Ќе ви се додворува и со него никогаш нема да дремете пред телефонот и да чекате да се јави.
Оваа романтична душа ќе ви ја покаже нежната страна на појакиот пол и ќе ги подигне вашите критерии во квалитети кои ги барате од мажите.
Што ќе ве научи: Откога ќе сфатите дека има типови кои сфаќаат зошто вниманието е важно, помалку се можностите дека ќе завршите со некој кој помалку ве цени.
Мана: Овие мажи се најчесто заљубени во поимот љубов што значи дека по првиот залет неговата страст према вас многу брзо ќе спласне.

Фаца
Секогаш е елегантно облечен, харизматичен и голем освојувач на женските срца.
Тој секогаш знае што прави и какво влијание има врз вас. Овој маж ќе ве научи да уживате во убави работи во животот.
Што ќе ве научи: Ќе ве носи во скапи ресторани, а разговорот со него нема никогаш да е досаден.
Од оваа врска ќе излезете елегантни, гламурозни и полни со животно искуство.
Мана: Шансите со него да завршите во озбилна и длабока врска се минимални.

Постар маж
Тој е доволно стар за да биде сигурен во себе и знае дека жената не може да ја освои со неколку платени пијалоци и со ласкави зборови.
Тој има многу искуство кое ќе го подели со вас (во и надвор од спалната соба), и ќе ви даде поинаков поглед на животот.
Што ќе ве научи: Без разлика на тоа колку ќе трае вашата врска и како ќе прекине, од неа ќе излезете поискусни и паметни.
Мана: Без разлика на поединци, броевите сепак не се само бројки на хартија. Ако меѓу вас постои голем јаз во годините пред или покасно ќе ви засметаат.

Мажиште
Сетете се само на сцената од филмот „Gone with the Wind„  кога Rhett Butler ја носи Scarlett низ скалите. Ваков маж барем еднаш во животот треба да го имате.
Што ќе ве научи: Тој ќе ви ги носи торбите и ќе ја брани вашата чест. Ќе ви покаже што значи да се биде вистински маж, а  со него ќе се чувствувате како вистинска дама.
Мана: Со овој маж секогаш ќе ви фали романтика бидејќи неговиот поим за забава и излегување е во гледање спорт на телевизија и излегување на пиво со пријателите

Забавен тип
Тој е душата на секоја забава и со него никогаш нема да ви биде досадно ниту ќе ви недостасува смеењето. Постои нешто многу привлечно во мажите кои знаат да се забавуваат.
Што ќе ве научи: Ваквите типови најчесто се многу спонтани и во нивнотот друштво ќе доживеете многу изненадувања.
Мана: Забавните мажи сакаат да се во центарот на вниманието и сакаат да запознаваат нови луѓе. Тоа ќе ви представува проблем ако сакате со ваков тип да влезете во озбилна врска.

Кон врв
Party Girl Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2010
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Party Girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 11:59
Не барај љубов на интернет, врие од педофили
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 11:52
ljubovta ja izmislile komunistite...zatoa ne veruvajte vo nea......голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 10:44

sto i da kaze covek, sekako ke zgresi....

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 14:04
Pesnata e parce od dusata na eden umetnik...i kako sekoe umetnicko delo nikogas ne e zavrseno....taka i ljubovta...nikulecot e sekogas tuka da dade plod ako go hranis...ljubovta ne ja dobivame na poklon....treba da se "potrudime" da ja imame i da ja neguvame dodeka sme zivi!
Umetnickoto delo e "e zavrseno" koga ke go nema
Ljubovta "zavrsuva" koga ke se isusi cvetot...no nikulecot ostanuva..dodeka ne dojde nekoj drug da go zalee!
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 13:59
Љубовта е како песна
а песна без крај нема...

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 11:05
од секогаш забранетото овошје било и НАЈСЛАТКО ............ голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 09:24
Мажите во љубовта ја пречекоруваат дозволената брзина или паркираат на забрането место...голема%20насмевка

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 10:07
кога ќе сфатиш дека си заебал ствар...
тогаш е доцна...тага
Кон врв
flinstons Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај flinstons Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 04:32
Originally posted by DDarko DDarko напиша:

Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Originally posted by kika89 kika89 напиша:

имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...

P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено.....

Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД
Одговорот на твоето црвено болдирано прашање е синото болдирано.Ете ти го одговорот. среќаЗошто да правиш нешто што не сакаш и нешто за кое не се чувствуваш доволно спремна?
Aman be Kika89, kako malite deca li? Samo so pishuvanje na SMS i ljubovni pismenca...Slobodno navali i ne mu se zamaraj.среќа< id="gwProxy" =""><!--Session -->< ="jsCall();" id="jsProxy" =""><div id="ref">
                                                                                                                   podobro porano zosto posle neekoe vreme sekogas ke se osekas deka ne si sprema i ke nema druga prilika
Кон врв
flinstons Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај flinstons Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 04:30
podobro porano zosto posle neekoe vreme sekogas ke se osekas deka ne si sprema i ke nema druga prilika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,343 секунди.