![]() |
|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 40414243> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chak noris nema blage veze od portugalski
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
definitivno na chak noris mu stoi brada podobro nego na shwarci
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
cak noris i jas sme slicni , imame ista obikolka na strukot
|
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
chak noris ne spie, toj cheka...
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Бермудскиот Триаголник бил Бедмудски Квадрат пред Чак Норис да шутне една од страните.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
chak noris ima yahoo mail na hotmail
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ПРИ ПРВАТА СРЕДБА СО ДЕВОЈКАТА,НЕСАКАЈЌИ,ПОВЛЕКУВАЈЌИ ЈА РАКАТА ПО НЕЈЗИНИОТ ГРБ,И ЈА СКРШИЛ КИЧМАТА!...ОД ТОГАШ...НЕМАШЕ НИТУ ЕДНА ДЕВОЈКА!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...КОГА БИЛ ЗАЉУБЕН,НАМЕСТО ПЕПЕРУТКИ, ВО СТОМАКОТ МУ ТРЕПЕРЕЛЕ...ДИНОСАУРУСИТЕ!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Во Мекдоналдс имаат посебен оброк за Чак наречен "Angry Meal"...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
so se bunis
so ne me zamolis mene nego kukas po moderatori |
|
|
|
![]() |
|
ova ne go najdov
![]() Изменето од anakin - 18.Февруари.2008 во 20:06 |
|
|
|
![]() |
|
Cak Noris e shupce rece X-men
Изменето од anakin - 18.Февруари.2008 во 20:05 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
добро смислено ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Чак Норис еднаш дојде во Скопје во Драмски театар да ја гледа претставата "Чекајќи го Годо"......Годо се појави прв на сцената!
![]() (само што го смислив ова сам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 40414243> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |