![]() |
|
Плавуши |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 62> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Која е разликата меѓу црнка и палвуша секретарки. Црнката вика добро утро шефе,а плавушата утро е шефе !
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Како плавуша убива риба?
-Ја става во вода да се удави! |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Како ќе натераш плавуша да се омажи за тебе?
-Кажи и’ дека е трудна! |
|
![]() |
|
Како ќе и’ најдеш занимација на плавуша?
-Напиши "СВРТИ" на двете страни на лист. |
|
![]() |
|
Што вика плавуша додека гледа порнич?
-Еј, ене ме! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Зошто е добро плавуша да седи до тебе кога возиш? - Можеш во секое време да паркираш на место за инвалиди. |
|
![]() |
|
Cinik ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Dve plavusi vozele Mercedes brzo i po niv posla policija. taa sto vozela na drugata i rekla gledaj dali ne goni nas. A kako ke znam, ogovorila drugata. Po svetloto. Ako e zapaleno znachi ne goni.Togas drugata plavusa odgovoriula:
da, ne , da, ne, da, ne |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Совет
- Што да направиш ако плавуша фрли бомба кон тебе? - Извади го осигурачот и фрли и ја назад. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Некоја плавуша се сомневала дека мажот ја мами со друга, па отишла во продавница за оружје и купила пиштол. Се враќа таа дома и го начекува мажот со прекрасна црвенокоса во кревет. Плавушата го вади пиштолот и си го става на главата. Мажот целиот избезумен изрипува и почнува да и се извинува, да ја моли и преколнува да не се убива. Плавушата без да го тргне пиштолот од својата глава хистерично одговара:
- Замолчи... ти си следниот! |
|
![]() |
|
ЗАШТО НЕМА ВИЦЕВИ ЗА ЦРНКИ???
ЗАТОА ШТО ПЛАВУШИТЕ НЕ МОЗАТ ДА ГИ ИЗМИСЛАТ!! ![]() Изменето од smizla - 19.Септември.2008 во 14:02 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zosto plavusha go lize casovnikot?
- slusnala deka tik-tak go osvezuva zdivot ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Како плавуша решава крстозбор
1. Женско Име (5 букви) ИВОНА 2. Телефонски Повик (3 Букви) ЗВР 3. Види Слика (5 букви) ВИДОВ 4. Припадник На Полиција (8 букви) ДОБРОМИР 5. Вид Метал (4 букви) ПЛЕХ 6. Неопходен зачин (2 букви) ЦЕ 8, Дел Од Прибор За Јадење (3 букви) ЗАБ 9. Најмал Троцифрен Број (3 букви) 000 10. Основен Пијалок (4 букви) ПИВО 11. Болест Која Не Се Лекува (4 букви) СМРТ 12. Заедница на Маж и Жена (4 букви) СТАН 13. Ладно оружје (3 Букви) ТОП 14. Маж на Керката (3 букви) АЦЕ 15. Библиска Личност (3 букви) ПОП 16. Злато (2 букви ) ЗЛ 17. Кислород (1 буква) К 18. Вид Животни Со Кукичка (6 букви) КУЧИЊА 19. Брат На Жената (4 букви) МИТЕ 20. Град Во Италија (3 букви) ТРС |
|
![]() |
|
![]() |
|
Одат две плавуши во Кинеска продавница да зема гаќи. По подолго време гледање на гаќите едната плавуша и вика на другата:
„Еј види овде пишува Маде Ин Чајна!“ И другава коментира: „Пу да му се плукнам па се мислев дека мадето во месен нарезок е!“ |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Во авион на сред лет пилотот и се обраќа на патниците:
- Дами и господа, еден од нашите мотори откажа, меѓутоа не грижете се, имаме уште три мотори, едноставно летот ќе трае еден час повеќе. После половина саат повторно обраќање: - Уште еден мотор откажа, летот ќе трае два часа подолго... можеме да летаме и со два мотора. Еден час подоцна, повторно пилотот: - За жал уште еден мотор откажа, ќе доцниме три часа... не грижете се, се уште имаме еден мотор. На ова една плавуша се обраќа на човекот до неа: - Ако изгубиме уште еден мотор, останавме цел ден во воздух!. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |