|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 163> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене македонската верзија ме разочара...не можев да ја дочитам книгата
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Anna Karenina
Нов член Stranger in Moscow Регистриран: 22.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сликата на Доријан Греј
за прв пат ја читам на македонски, но морам да признам дека англиската верзија е попријатна за читање :) |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi obozavam ovie knigi kaj sto ne treba da se zamaras da mislis...samo deri...ko film da gledas...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neeeeee toa e samo istorija ... poubavo e da se zanemaruvaat faktite .... spored posilniot pol de ...
Interesna kniga vo sekoj slucaj i spored goleminata bara trpenie ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Upomoc,molim za oprostaj-Frederik Begbede
„ Kada sam napunio cetrdeset godina,potpuno sam
poludeo.Pre toga sam se, kao i svi drugi,samo
pretvarao da sam normalan.Pravo ludilo nastupi tek
kad prestane drustvena komedija....“
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паралелно читам две книги:
Историја на љубовничките од Елизабет Абот - прекрасно и богато документирано четиво, кое уште еднаш ја поткрепува тезата дека зад успешен маж секогаш (во сенка???) стои уште поуспешна жена и Досието Чехов: од бележникот на полковникот на НКВД од Александар Новачиќ - од малку поинаков аспект редови за топлата човечка големина на познатиот литерат Чехов, ах, мојот најобожаван Чехов! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,тоа па тоа ми беше
само прашања и прашања,онака општи ништо посебно а одговори никаде |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таман се обидував да се заинтересирам ме интересира кое е другото девојче... моментално сум на 200 и некоја страна... ако ептен ја затупи ќе почнам да ги прескокнувам... лекциите на филозофот... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене досадна ми беше,ај кажи кога ќе поминеш од пола натаму дали ќе ти биде уште интересна
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Светот на Софија... се обидувам да избегам од филозофијата на секој можен начин.... и мојата пребирлива рака ќе одбере книга за историјата на филозофијата...
сепак е интересна приказната... |
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODLUKA - NIKOLAS SPARKS
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другата страна на полноќта ...С. Шелдон
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драми од Ежен Јонеско
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дневникот на Сузна за Николас- Џејмс Патерсон
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |