![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 100> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг Идивиди
и Бог ги создаде членовите ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
хи,хи,хи...си измислив лозинка сто никогаш нема да ја запамтам...драг Иди-Па-Види
и Бог ги создаде модераторите... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ех драг идивиди...си го испив кафето,си ги испушив цигарчињата и чекав...чекав...чекав
следниот пат кога ќе се најави кокошката на врата ќе ја дочека Хектор,па нека повели ако смее ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
драг идивиди, Енџи ме чека на цигара сега во ова ниедно време по пижами и по влечки
јас ѝ реков, Аха ќе дојдам, оти ќе викаше, ај...ај...ај... дури не се согласам,
ама ја излагав
и сега ако мава, да ме браниш
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
drag idividi .... odlicno se cuvstvuvam ...ma super mi e se
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
драг идивиди
осеќам дека на следниве колквиуми гадно ќе нае*ам те сакам ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг Идивиди... оваа погоре на сликата од Загор ко за мене
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Drag Idi Vidi... ^Go podrzhuvam chovekov. ![]() ![]() I ondak...fino de , ja izglea se otkazhuvam od tebe , ma ni toa , samo kje probam da te zaboravam , ili taka nesho , na momenti barem...ili...da. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Драг Идивиди... нема правда , нели!
Јас како можам да ја тапшам цел ден кога не и е добро или и е циклусот па треси глупости. Можам цел ден да бидам до неа кога нешто не и е по кеф или пак фустанот не ја собира. Па ајде Фолки бара алтернативни решенија, фармерки, кожни панталони , па вика дека фустанот бил тесен , а не таа здебелена и ред др ствари , а му е преку такво дојдено од фустанот незин и од штиклите и фармерките... Само сака да биде мил и добар...ко и стално.... Епа нечемо више така. Сите имаат право на лош ден, а кога конечно и реков: катастрофален ми е денов уште од сабајле, не можам да функционирам... е тогаш таа ми рече само едно себично „заприметив“ и си продолжи по старо. Па не е будала да си го расипува убавото расположение за мене ... ![]() ![]() Драга моја ... иди у п**** м****.... ако не разбираш што значи меѓусебно почитување не си ти крива, криви се твоите мама и тато што не те научиле... но сепак нема да можам да те врткам наоколу.... Па не сум јас кловн ни дворски шут за тебе да те занимавам а ти ич да немаш обзир кон мене...... како што кажав : ИДИ У п**** м**** ![]() Изменето од volkswagen - 21.Март.2011 во 20:10 |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Бро
Одам да правам атер и ќефој во социјално општество. Не дека сакам ама... Гледам и тебе колку ти е тешко и што се мора да трпиш од едно такво општество, секојдневно плеснато со една единствена цел, олеснување. Тое |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
|
![]() |
|
драг мој... те сакам многу.. најозбилно
![]() ![]() Држи ми ти мене среќа сеа за утре да биди тоа што треба... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |