|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 80> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVE OKO MENE JE GREH
VREME JE MORACU POC
KAO ATLANTIDA TONEM U NOC
JEDINA ZNALA SI TI ZA MENE MOLITI
SAMO TI ...
KOLONIJA
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PISMATA GI IZGOREV,SLIKITE ISKINAV, NO POVTORNO ZAZALIV I TE BARAV PO NAVIKA. EH DA BESE ZABRANETO DA SE SETAM A DOZVOLENO DA ZAPLACAM MOZEBI TOGAS POMALKU KE TE SAKAV SE TVOE VRATIV , PODAROCITE GI FRLIV,
NO PRODOLZIV DA PATAM , KOGA ZVONO KE CUEV. EH DA BESE ZABRANETO DA SE SETAM
A DOZVOLENO DA ZAPLACAM MOZEBI TOGAS POMALKU KE TE SAKAV |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gazila bih hladan kamen
i po trnju živi plamen, samo dahom da te dotaknem... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стоиме мирно заробени во нашите насмевки |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden edinstven stih
во се‘ што ќе напишам, ти гледаш песна |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm glad
|
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I`m bad!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop lovin' you Don't deny me This pain I'm going through Please forgive me If I need ya like I do Please believe me Every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch ............. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh Life goes on
And it's only gonna make me strong It's a fact, once you get on board Say good-bye cause you can't go back Oh it's a fight, and I really wanna get it right Where I'm at, is my life before me And this feelin' that I can go back........ |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Can we pretend that airplanes
In the night sky Are like shooting stars I could really use a wish right now... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можда када заспим,
можда се не пробудим, можда ти оживим, па од туѓе полудим... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It was her first date
the night he came to call her dad said son have her home on time and promise me you"ll never leave her side... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Theres a she wolf in the closet
Open up and set it free Theres a she wolf in the closet Let it out so it can breathe... views |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......................тииит........
Nocas ides ko´ zna gdje, samo k sebe sram me ja, kada znam da sam ti kriv za sve. I u oci gledas me, da mi srce polomis, i da umrem od ljubomore. Al ja nisam ko´ i drugi, ja uvjek prastam prvi...... (вака нешто идеше...:) ) |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |