|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница <1 3940414243> |
Автор | |
Ajs
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има вкус на пилешко, личи на пилешко, и мириса на пилешко. Али ако Чак Норис рече дека тоа е говедско, тогаш е говедско.
|
|
NeoCorteX
Нов член Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката на Чак Норис ја изгубила невиноста. Чак Норис ја има најдено и вратено назад
|
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис има изброено до бесконечноста - ДВА ПАТИ
eve link za chak noris cak noris Изменето од girl15 - 06.Април.2008 во 19:40 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил Гејтс живее во постојан страв да не му се расипе компјутерот на Чак Норис.
|
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис еднаш изел цела торта пред неговите пријатели да успеат да му кажат дека има стриптизета во неа.
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПО СЕ ШТО КАЖАВТЕ ОВДЕ...ДОСЕГА...,НЕ ВИ ЛИЧАМ НА ТОЈ...ЧАК НОРИС!..ИЛИ МЕНЕ МЕ ОПИШАВТЕ, А ЈАС НЕ СФАТИВ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cak noris ne odi vo lov,pod lovenje se podrazbira i promasuvanje,cak noris ubiva
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris sega ne mi se luti , zatoa so ne mi teknuva niso a i dosadno mi stana
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cak noris spie so zapaleno svetlo,ne zatoa sto se plasi od temninata tuku zatoa sto temninata se plasi od nego
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris 5 godini bil poglavica na plemeto CHAKA ZULU
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deset hiljada policajaca juri Chaka ulicama grada chikaga
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris znae samo eden vic za chak noris , samo toj znae deka ne e vic
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |