![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 51> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ееееех, да изневеруваа машките со други машки ќе беше во право, ама изневеруваат со жени!!!!!! А што е со нив? Нив не им е во крвта!!!! ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 20.Март.2008 во 17:55 |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................zatoa sto toa im e vo krvta.................im tece vo venite..........toa prevarata...................
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ja igram 3+
ako veke pocnalo, nema da ostane samo so eden "pogodok". nekoj/a ke poentira poveke pati
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
moze da bide i 2:1,3:1,3:2,5:2......
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ne, ne e taka! 0-0 e ako nikoj ne izneveruva! Raeultatot e 1-1, 2-2, tri-tri, 4-4, 5-5 itd. P.S. Ne mi raboti trojkata na tastatura!!!!!!!! Изменето од којсумјас - 20.Март.2008 во 16:02 |
|
![]() |
|
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Kako toa mazite izneveruvaat? A SO KOGO? Znaci rezultat 0:0!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi velat deka samo mlada bajacka moze dami go resi problemot i ako toa ne pomogne, star izlapen bajac
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se sramam ova sto ke go kazam, no nikogas ne sum izneveril, sum probal no nevozmozno e
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
ne mi se veruva deka go procitav ova |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
najcesta prichina zs maskite izneveruvaat e da raskinat.....a zs e toa taka....mislam na toj nachin....pa poveketo izbegnuvaat onija "lizenja" od strana na zenskite placenje pa voa ke napravam onoa....vaka barem koa ke razbere zenskoto .... toa ke mu raskine....i zavrsena rabota bez muka
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Зошто машките изневеруваат=зошто женските изневеруваат |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...genetska greshka vo chovechkiot sklop, koja nikogash ne spie...
...a bashka zenite se po priroda mnogu dosadni(ustvari zdosaduvaat od koa ke gi legnesh), pa mora da se menja chesto...toa... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |