|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ивана мила ме засрами
Секогаш сум имала долга коса, време е за промени Само да се убедам уште со фризерот да ме ишиша а не искуба . Благодарам Иванче јас се заљубив во твојата нова фризура |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
менува минимум 2 работи.... 1. штедиш шампон 2. штедиш струја за фенирање нате мила имаш прекрасно лице....на прекрасно личе стои кратка коса, а башка и потипски личи |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила моја Вал...само ми пречи многу долга е..малку да ја освежам..Иначе камо косата да промени многу работи
|
|
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATE, TOA znaci deka vleguvas vo nova faza od zivotot, promena na kosa i toa GOLEMA, ZNACI deka vleguvas vo nov del od tvojot zivot
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој Нате! Имаш прекрасна коса, немој да ја кратиш никако! |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да мила Вал...ќе ја ишишам |
|
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATE, ZAREM!!!
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата коса убава ќе ја средам во недела на кратка кратка
Нема да ја фарбам само нежно ќе и шепкам со ножиците |
|
|
|
Vallerrija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plava, farbana i mnogu maltertirana.......
|
|
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam kafeava boja..prirodna mi e ne ja farbam...
|
|
Vallerrija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ICE MEN, TOA E PRAVIOT ZAKLUCOK
|
|
|
|
icemen
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plavo,nezno i nisto drugo
|
|
Vallerrija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo plavo...pa i farbano!!!Dvigatel na svetot...
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za plavusi iamn samo edno da kazam...... interesni se....ne znaes so ke te ocekuva.....crno,kafeno,smegjo ili pak PLAVO!!! Изменето од LouWeed |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |