![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 62> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e tuka e "kechot", kaj potrebite... razlicni lugje, razlicni potrebi
Изменето од Marko Polo 1 - 03.Април.2010 во 01:26 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Covek moze da bide zaljuben vo onoj za koj e siguren deka ke bide pokraj nego sekogas koga mu e potreben.
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ligla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Март.2010 Локација: Mexico Статус: Офлајн Поени: 4 |
sto znam mozebi e i do mene ne velam ne....ama sepak jas sum taa koja znae se najdoro i mislam deka ne e bas do mene tuku do nego....sekoas pred mene go stava drugarite i mnogu drugi raboti sto mene toa mi preci...ponekogas i me zaborava
|
|
sakaj za da bides sakan>......
|
|
![]() |
|
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Mozebi i ne e do nego
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Не можеш да ја допреш љубовта.... но сигурно можеш... ...да ја почувствуваш убавината што таа ја разлева... ...насекаде......... |
|
![]() |
|
ligla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Март.2010 Локација: Mexico Статус: Офлајн Поени: 4 |
da prodolzam??????
|
|
sakaj za da bides sakan>......
|
|
![]() |
|
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Нема што да бараш повеќе во таква врска. Остави го и заборави го.
|
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
prodolzi ponatamu...
![]() ![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ставаш крај на се и продолжуваш понатаму...те лажел...значи ќе продолжи да те лаже...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kako da go zaboravam?kako da go izvadam od misli a i od srcevo?izgubiv razum i ne znam sto da pravam...
Se zaljubiv pred godina vreme bevme vo vrska na pocetokot se bese ok no po nekolku meseci se se prevrte....pocna da me laze da izleguva so drugi a sekogas za se sto pravese ja prefrluvase vinata na mene...a nemav nikade zgresno.do den denes ne znaev sto covek sum imala do sebe i sum luta na samata sebe sto seto toa go doznav tolku docna...baral devojki samo za provod???a se razbira jas bev edna od niv no sepak slepo veruvav vo nego go sakav i mislev deka se ke se popravi,no zaludno.... i sega nemam poima sto da pravam da prodolzam ponatamu ili da stavm kraj edas zasekogas plssss pomognete mi..... Vi blagodaram odnapred...prifakam sekakov sovet.... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
.....
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
se ni odi kako sto treba ama toj ja saka slobodata???
и како човек ова да го сфати...ако толку ја сака слобода тогаш зошто е во врска ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ako ti odgovara taa negova ,,sloboda ,,togash trpi go
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa vaka...hmmm ne znam od kade da pocnam....
Znam deka site ponekogas stradame od nea,no sepak nekogas ne pravi da se custvuvame na sedmo nebo...Zaljubena sum vo mojot neznam kako da go narecam bidejki i jas ne znam sto mi e...Znaci go sakam beskrajno no sepak znam deka ne e licnosta koja sto mi e potrebna mene...vo vrska sme veke edna godina i poveke a za taa godina imame raskinato da ne izlazam ne znam tocno kolku ama sigurno 5-6 pati...sekogas po negova vina i negova greska ...ne znae sto saka,me saka i toj taka mi veli ama saka poveke sloboda ....ne znam iskreno sto da pravam se ni odi kako sto treba ama toj ja saka slobodata???ve molam za sovet...blagodaram odnapred |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |