IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 62>
Автор
Порака Обратен редослед
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2010 во 01:23
e tuka e "kechot", kaj potrebite... razlicni lugje, razlicni potrebi

Изменето од Marko Polo 1 - 03.Април.2010 во 01:26
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2010 во 00:25
Covek moze da bide zaljuben vo onoj za koj e siguren deka ke bide pokraj nego sekogas koga mu e potreben.

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
ligla Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2010
Локација: Mexico
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ligla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 01:23
sto znam mozebi e i do mene ne velam ne....ama sepak jas sum taa koja znae se najdoro i mislam deka ne e bas do mene tuku do nego....sekoas pred mene go stava drugarite i mnogu drugi raboti sto mene toa mi preci...ponekogas i me zaborava
sakaj za da bides sakan>......
Кон врв
alankan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2010
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alankan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2010 во 09:37
Mozebi i ne e do nego treba da se preispitash dali si ti taa shto go ispolnuva,mnogu vezi traat samo od navika i od strav za da se prodolzi napred vo zivotot i da se dojde do podobro,poveceto vrski podolgi od godina e teshko da se prekinat od glupa navika i da ne go povredime partnerot, a i dvajcata znaeme deka nema vece nishto od ljubovta tuku samo edna navika i macenje.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2010 во 08:56

Не можеш да ја допреш љубовта.... но сигурно можеш...
...да ја почувствуваш убавината што таа ја разлева...
...насекаде.........
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ligla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 16:09
da prodolzam??????
sakaj za da bides sakan>......
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 10:12
Нема што да бараш повеќе во таква врска. Остави го и заборави го.
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 03:41
prodolzi ponatamu...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 23:57
ставаш крај на се и продолжуваш понатаму...те лажел...значи ќе продолжи да те лаже...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ligla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 23:50
kako da go zaboravam?kako da go izvadam od misli a i od srcevo?izgubiv razum i ne znam sto da pravam...

Se zaljubiv pred godina vreme bevme vo vrska na pocetokot se bese ok no po nekolku meseci se se prevrte....pocna da me laze da izleguva so drugi a sekogas za se sto pravese ja prefrluvase vinata na mene...a nemav nikade zgresno.do den denes ne znaev sto covek sum imala do sebe i sum luta na samata sebe sto seto toa go doznav tolku docna...baral devojki samo za provod???a se razbira jas bev edna od niv no sepak slepo veruvav vo nego go sakav i mislev deka se ke se popravi,no zaludno....

i sega nemam poima sto da pravam da prodolzam ponatamu ili da stavm kraj edas zasekogas plssss pomognete mi.....

Vi blagodaram odnapred...prifakam sekakov sovet....
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 22:32
.....
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 10:21
se ni odi kako sto treba ama toj ja saka slobodata???

и како човек ова да го сфати...ако толку ја сака слобода тогаш зошто е во врска
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 10:18
ako ti odgovara taa negova ,,sloboda ,,togash trpi goнамигнувањеako ne batali go chupence ima i drugi deckovci....намигнувањесреќа
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ligla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 02:20
Pa vaka...hmmm ne znam od kade da pocnam....
Znam deka site ponekogas stradame od nea,no sepak nekogas ne pravi da se custvuvame na sedmo nebo...Zaljubena sum vo mojot neznam kako da go narecam bidejki i jas ne znam sto mi e...Znaci go sakam beskrajno no sepak znam deka ne e licnosta koja sto mi e potrebna mene...vo vrska sme veke edna godina i poveke a za taa godina imame raskinato da ne izlazam ne znam tocno kolku ama sigurno 5-6 pati...sekogas po negova vina i negova greska ...ne znae sto saka,me saka i toj taka mi veli ama saka poveke sloboda ....ne znam iskreno sto da pravam se ni odi kako sto treba ama toj ja saka slobodata???ve molam za sovet...blagodaram odnapred
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,721 секунди.