|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 113> |
Автор | |||
stevomojso
Нов член Регистриран: 14.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали некој може да ми помогне на оваа тема ми треба за писмена работа
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,na vakva arogancija,,,chovek i da saka da ti pomogne ,,,neke moki,,, ,,,a sigurno na vakov nachin ke stanesh univerzitetski profesor/ka,,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
krstecd12
Нов член Регистриран: 13.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze pomos okolu pismenata po makedonski jazik 8odd. "Zbogum Uciliste Moe" ve molam itno e ... fala za pomosta
|
|||
Belata Ciganka
Нов член Регистриран: 15.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ми треба состав за месец Мај, значи знам ова лесно е не би требало помош да барам, но не е зеленила, цветови, треба убаво да е скоцкано, со епитети, за писмена е, барав нешто на нет, малце најдов но не е доволно, така да ако има некој нешто постира, ама вечерва дека за утре ми е.
Фала ви однапред, поздрав |
|||
„Добрите луѓе завршуваат лошо во животот, а лошите завршуваат уште подобро“.
|
|||
kupoholicarka
Нов член Регистриран: 12.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Izvini vaka ama jas pobarav pomos vo vrska so temata sto ja napisav, a ne pobarav objasnuvanje sto jas znam ili neznam i sto zasluzuvam a sto ne, ako znaes da mi pomognes slobodno pomogni ako ne nesakam da se karam, PRIJATNO! ;) |
|||
Isdjklo
Нов член Регистриран: 13.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Итно ми треба Опис на ликот на Калеш Анѓа
Однапред ви благодарам Изменето од Isdjklo - 13.Мај.2013 во 14:57 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pa i jas ne gi znam pa shto?...ili jas ne se vazam !
...ustvari mi tekna edno ...,...glaqvno obelezje na ovoj narod e,...glup(av)osta ! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,,,ne si gi znaesh obelezhjata i tradiciite na svojot narod,,,,ne zasluzhuvash,,,ni zapirka ni tocka,,,a kamoli sostav,,,,,,,,,ova li e mladinata na ovaa zemja,,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
kupoholicarka
Нов член Регистриран: 12.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Итно ми треба состав по македноски јазик акоо знае некој нешто нека пише ве молам многуу ми е итно еве ја темата "Негувањето на традициите- бележје на еден народ". ФАЛА ОДНАПРЕД! ФАЛА ОДНАПРЕД!
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еми шо че биде...бидето не работе
Најискрено не ги полагај надежите дека некој тука ќе ти напише.Само го губиш денот и под поголем притисок се ставаш,за она што сепак на крај ти треба да го сработиш. Денот и не е толку убав,па наместо кликањето на копчето рефреш на странава изрефреширај го умот ја имаш паралелата од 2 август 1903,па АСНОМ и заокружено со 8-ми септември. Тука може да го најдеш тоа што и при повеќе гуглање ќе го најдеш низ нетот...Обработка на дела. |
|||
donieva
Нов член Регистриран: 11.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto bide so sostavot???
|
|||
donieva
Нов член Регистриран: 11.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ve molam da mi napisate sostav za pismena rabota po makedonski jazik na tema
"Tatkovinata praznuva" Ako e mozno za dennes!Ve zamoluvam od se srce!!! |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А плус и не кажа колку зборови-страни треба има составот. Да не се распишеме, па да претераме. Или да се малку, па да ни стават кец. |
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само и јас ќе те замолам да прецизираш до колку часот
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |