|
Библиотеки |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал многу малку.
Дома имам читаво богатство одкниги, така да нема потреба да ги посетувам библиотеките. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Ихтис Ника
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да Ви кажам? Тие далечни години, па јас не знам како било, но можам слободно да кажам дека во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ има група на луѓе кои си одат на кафе-мафе или...
А, што се однесува до мене одев и јас во времето кога бев во екот на студиите, па како привршував така ми се јавуваше помала желба за тоа, но од денсе гледано мислам дека сепак тоа СВЕТО МЕСТО треба да се посетува барем секој ден по еден час поради што придобивките би биле многу големи. А, за тоа што би Ве натерало да се вратите таму, ке го почувствувате во оној момент кога ќе се враитте. СО ПОЧИТ |
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DODEKA OVDE SETKAM MI TEKNA DA PRASAM KOLKU CESTO POSETUVATE BIBLIOTEKI
JAS NE SUM BILA OD NEKOJ SI MAJ NEKOJA DAMNESNA 198.....I NEKOJA ZA ZAL... DALI SUM HENDIKEPIRANA ZARADI TOA ILI NE ......SEUSTE SUM VO DILEMA,AMA NE MI SE VERUVA STO E TOA STO BI ME NATERALO DA SE "VRATAM" POVTORNO TAMU.......... |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |