IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Библиотеки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Библиотеки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 18:51
За жал многу малку.
Дома имам читаво богатство одкниги, така да нема потреба да ги посетувам библиотеките.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Ихтис Ника Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Vatican City State
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ихтис Ника Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2007 во 11:58
    Како да Ви кажам? Тие далечни години, па јас не знам како било, но можам слободно да кажам дека во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ има група на луѓе кои си одат на кафе-мафе или...

А, што се однесува до мене одев и јас во времето кога бев во екот на студиите, па како привршував така ми се јавуваше помала желба за тоа, но од денсе гледано мислам дека сепак тоа СВЕТО МЕСТО треба да се посетува барем секој ден по еден час поради што придобивките би биле многу големи.

А, за тоа што би Ве натерало да се вратите таму, ке го почувствувате во оној момент кога ќе се враитте.

СО ПОЧИТ
Кон врв
krin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај krin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 21:19
DODEKA OVDE SETKAM MI TEKNA DA PRASAM KOLKU CESTO POSETUVATE BIBLIOTEKI
JAS NE SUM BILA OD NEKOJ SI MAJ NEKOJA DAMNESNA 198.....I NEKOJA ZA ZAL...
DALI SUM HENDIKEPIRANA ZARADI TOA ILI NE ......SEUSTE SUM VO DILEMA,AMA NE MI SE VERUVA STO E TOA STO BI ME NATERALO DA SE "VRATAM" POVTORNO TAMU..........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.