|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе, на почеток као и беше незгодно, ама после кога виде кое мажиште е Дончо, рече да знаела, ич не би се закачуела за него. Шо го вртам, и онака не беше за него. |
|
You are fired!
|
|
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mR. Trump kako reagirase drugar ti, a kako se ponasase curata ?????, kako ti se ponasase, ti bese linezgodno poradi drugarot ili ne go eb**e 2 % ????
|
|
I will always love you
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се случило...или не памтам сум била многу мала
|
|
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас му имам апнато женска на еден мој другар. Дончо трамп е неодољив, и има најбоља фризура. |
|
You are fired!
|
|
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekogas ste bile zaebani od dobra drugarka koga se raboti za ljubov ? primer : ona ti go mesti tipot, ti zbori se za nego kako ona mu e edna od mnogute dobri drugarki, kako on bil mng fin i kako te svigal, zborel za tebe i se toa, i znaci vie se spletkuvate ali posle 3-4 meseci znaci ne se gledate ,go nema nego veke, a ti najmalku so ocekuvas e deka ke go vidis so taa drugarka so ti go mestela !!! znaci situacijava moze da se odnesuva i na mskite, dali nekogas ste bile zaebani od nekoj drugar, da ti ja lapne bifsata na primer ? ajde pisete pozzdravce inace mene mi se ima deseno toa, i verujte stvarno mi bese gadno, ali posle eve edna godina ne mi e tesko da zbooram za toa, si brkam nov tip ( koj se nadevam nema da mi go zemat )i lesno mi e da zboram na temava.Da ve slusnam vas sakam, i vasi desavki
|
|
I will always love you
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |