![]() |
|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе, на почеток као и беше незгодно, ама после кога виде кое мажиште е Дончо, рече да знаела, ич не би се закачуела за него. Шо го вртам, и онака не беше за него. |
|
You are fired!
|
|
![]() |
|
lovely ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
I mR. Trump kako reagirase drugar ti, a kako se ponasase curata
![]() ![]() |
|
I will always love you
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Не ми се случило...или не памтам сум била многу мала
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Јас му имам апнато женска на еден мој другар. Дончо трамп е неодољив, и има најбоља фризура. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
You are fired!
|
|
![]() |
|
lovely ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Dali nekogas ste bile zaebani od dobra drugarka koga se raboti za ljubov ? primer : ona ti go mesti tipot, ti zbori se za nego kako ona mu e edna od mnogute dobri drugarki, kako on bil mng fin i kako te svigal, zborel za tebe i se toa, i znaci vie se spletkuvate ali posle 3-4 meseci znaci ne se gledate ,go nema nego veke, a ti najmalku so ocekuvas e deka ke go vidis so taa drugarka so ti go mestela !!! znaci situacijava moze da se odnesuva i na mskite, dali nekogas ste bile zaebani od nekoj drugar, da ti ja lapne bifsata na primer ? ajde pisete pozzdravce
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I will always love you
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |