IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сте биле ли зафрканти од добра другарка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте биле ли зафрканти од добра другарка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 09:33

Абе, на почеток као и беше незгодно, ама после кога виде кое мажиште е Дончо, рече да знаела, ич не би се закачуела за него. Шо го вртам, и онака не беше за него. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

You are fired!
Кон врв
lovely Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lovely Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 17:46
I mR. Trump kako reagirase drugar ti, a kako se ponasase curata ?????, kako ti se ponasase, ti bese linezgodno poradi drugarot ili ne go eb**e 2 % ????
I will always love you
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 17:40
Не ми се случило...или не памтам сум била многу мала
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 07:36

Јас му имам апнато женска на еден мој другар. Дончо трамп е неодољив, и има најбоља фризура.

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

You are fired!
Кон врв
lovely Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lovely Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 03:37
Dali nekogas ste bile zaebani od dobra drugarka koga se raboti za ljubov ? primer : ona ti go mesti tipot, ti zbori se za nego kako ona mu e edna od mnogute dobri drugarki, kako on bil mng fin i kako te svigal, zborel za tebe i se toa, i znaci vie se spletkuvate ali posle 3-4 meseci znaci ne se gledate ,go nema nego veke, a ti najmalku so ocekuvas e deka ke go vidis so taa drugarka so ti go mestela !!! znaci situacijava moze da se odnesuva i na mskite, dali nekogas ste bile zaebani od nekoj drugar, da ti ja lapne bifsata na primer ? ajde pisete pozzdravce inace mene mi se ima deseno toa, i verujte stvarno mi bese gadno, ali posle eve edna godina ne mi e tesko da zbooram za toa, si brkam nov tip ( koj se nadevam nema da mi go zemat )i lesno mi e da zboram na temava.Da ve slusnam vas sakam, i vasi desavki
I will always love you
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.