|
Тајни врски |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
srecka
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam kolku e ubavo da go lazes partnerot, ako toa se misli na tajna vrska, ako roditelite se vo prasanje i drugari prijateli togas moze da imas tajna vrska toa e vo red i duri i zabavno
|
|
ve sakam
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa mi bese i poentata na mene: site glumat ludilo!
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
CANA
Сениор Регистриран: 25.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvi tajni vrski sto e toa.
|
|
PTICA
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nekoj sto ne posakal, pomislil ili pak imal tajna vrska. Koga togas ili ke pomislis-posakas ili ke imas tajna vrska makar da i kratko trae. Toa e vo instinktot na covekot. Sekoj sto nemal mu e krivo cel zivot makar i da ne go priznae toa.A i ne e tolku loso-strasno da probas, no ne opravduvam rasipuvanje na brak + so deca, radi nekoja vrska sto e samo zabava.
|
|
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има разлика...едниот може да биде слободен, или не? |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo neka proba drug, ke ja koljam, salata ke ja praam i na vcite ke ja daam
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Na vakvi situacii retko koj ke oddolee, samo ako e iskren ili iskrena. Nikakva razlika nema pomedju mazite i zenite za neverstvata se e ramnomerno se e isto. Sekoj eden ili edna se vo zabluda i toa golema dokolku si mislat deka nivniot partner ke im bide samo niven do krajot na zivotot. Site koi se svesni za ova samo pomalku ke gi boli koga ke razberat, ako razberat."
Na mesto kazano |
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kako mozes da kazes: ne samo zenite? pa zenite so koj go pravat toa? pa so nekoj maz! (osven lezbosite), znaci neverni se podednakvo i mazite i zenite, nema nikakva razlika |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako mi prati smajlence, gotova e , mora da dade
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele sega strav mi e da pozdravuvam luge da ne e nekoj zbunet
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno, stom mi se nasmee nekoja i me pozdravi prvo sto pomisluvam : - Aaa, ke padne p**ka
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoe zrelo covecko sustestvo cuci potencijalen izneveruvac na soprugot ili soprugata samo e vo prasanje momentot koga toa ke se sluci. Se zavisi od mnogu faktori. Ama site onie gospodji ili gospodjici ili gospoda se edno zamislete ja ovaa situacija. Vie ste nekolku meseci nadvor od doma od semejstvoto. Na rabota, skoluvanje ili nesto drugo, opkruzuvanjeto, sredinata tamo kade sto ste e prijatna, ubava, neopteretena. Lugeto okolu vas se prijatni, drustveni, a od den za den stanuvaat i se poprivlecni. Biologijata prorabotuva i op gledas kolku i da se mislis ke ti se sluci toa sto ednostavno e posilno od tebe. Na vakvi situacii retko koj ke oddolee, samo ako e iskren ili iskrena. Nikakva razlika nema pomedju mazite i zenite za neverstvata se e ramnomerno se e isto. Sekoj eden ili edna se vo zabluda i toa golema dokolku si mislat deka nivniot partner ke im bide samo niven do krajot na zivotot. Site koi se svesni za ova samo pomalku ke gi boli koga ke razberat, ako razberat.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima, treba slepo da veruvas i tvojot sakan partner toa da go znae
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |