|
Бањи |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе пиши ако имаш телефон од местото, а не од бабата
|
|
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kukove i za banjanje, Ca, Fe, J, Sn (kalaj), Cu, Mg, H2, Zn, Pb, plati mi edna baba ss koj sm bil, a telefoni nikoja ne mi dade
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е онаа кај Гевгелија? За што е таа бања? Што содржи водата? Колку плати за сместувањето? Телефон од местото имаш? Изменето од Julija - 23.Јули.2007 во 22:56 |
|
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sm bil vo banja negorce
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сте биле во некоја бања, било во Македонија или на некое друго место пишете за тоа.
Ако имате и некој линк, уште поубаво. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |