|
Нострадамус |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тогаш Нострадамус рече-
-2008 лето господово ќе биде мноооогу топло, тешко на тие што ќе немаат клима уред -- и после лето зима ќе дојде, ама снег нема да има , заради климатските промени, и зошто македонија е каква таква оаза - а во оази не паѓа снег!!! Изменето од којсумјас - 10.Април.2008 во 08:14 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е! Си напишал Нострадамус книга , ама така напишана што никој неможе да ја разбере, изгледа ни он самиот!!! Е сега откако нешто ќе се случи и ај барај да видиме дали Нострадамус го предвидел тоа, па најди нешто завиено во шифри што можеш да го тумачиш ВАКА, ОНАКА,ТАКА, ОВАКА, ОНАКА или БИЛОКАКО и викај ураааа, најдов што претскажал Нострадамус! Ај ако толку знаел, што не кажал точно дека на ден, ..... во ... часот во државата .... ќе се случи....!!! Полесно му било да пишува во шифри, нормално!!!! А можеби во тоа е поентата- секој да си тумачи како што му одговара!!!! |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај погоди нешто и за мене ....предскажими ....и јас ќе го забележам [ |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislis do 2012 godina koga spored nekoi predviduvanja kje ima hmm,... pa drasticni promeni vo svetot?
Изменето од Astra - 04.Април.2008 во 15:58 |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно - 4 години ,21 час , 32 минути и 44 секунди до судниот ден
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS IMAM GLEDANO DOKUMENTARNA EMISIJA ZA NOSTRADAMUS,SE USTE SE BARAAT NEKOI DOKAZI DALI GO PREDVIDEL SE ONA STO NI SE SLU4UVA DENES,MN E TESKO DA SE DOZNAE BIDEJKI SE PISUVAL VO SIFRI,AJ IDI PA RAZBERI GO!!!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па како си можел?? |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas skoro se sum pogodil ,...shto se ima slucheno,...samo,...za zal,...ne mi tekna da go m go zabelezam toa!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човекот, колку што ми епознато, претскажвувал во шифри, а денес ги дежифрираме неговите кодирани претскажување дури откако нешто ќе сеслучи. Уште немам сретнато протолкувано негово претскажување пред тоа да се случи.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман веќе со тој суден ден. Не се замарајте, кога тогаш нека си дојде, се со ред...
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kak ne?!samo za tebe ima nekolku toma napisano....samo uste ne se procitani.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja bas i nemam vreme da go prolistam Nostardamus, a me ima spomnato negde mene ?
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не само по предвидувањата на Нострадамус , туку според многу народи и религии баш во наредните години очекуваат де некој месија, де некаква катаклизма или слично, па затоа ако приметувате луѓево се подобри секој ден |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |