|
САИ БАБА |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se imam zaprasano ... ama neznam dali e toa Bozja ili djavolska priroda ... edno e ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби Саи Баба има моќ, но од каде е изворот на таа моќ.
Сте се запрашале ли? |
|
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во врска со прашакот што го прави-не знам од што е -ама многу луѓе мислат дека е лековит. Велат дека на самото негово тело има прашак и им дава на луѓето за да ги прати среќа. И денес по продавниците на фенг схуи има миризливи стапчиња од саи баба. Велат дека прашокот вечно мириса и ти дава вечен мир и спокојтво. Познавам типка која наводно проба од тој прашак и вели дека сеуште го чувствува мирисот и вкусот во нејзината уста.
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipov e cista prevara, poznavam luge so idat u toj sai baba centar pa mu slavat rodendeni, mu se molat...
Изменето од babygoth - 05.Август.2007 во 01:08 |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da e samo pesokot,..a be ,...celiot e izmama,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesokot mu e izmama nekoja mnogu teska...gledav deka i naucnici toa go pravat....satja sai baba e najpoznat guru koj sto go poznava modernoto vreme |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAIT BABA
TIPCE VIKAT INDIJSKO ILI TAMU OD NEKOE PLEME SHO USPEVA DA STVARA BOBONCINJA I NEKOJA PRASINA SO MAVNUVANJE NA RAKA PRED SEDNATA TOLPA NA NAIVNITE INDIJCI I DRUGI NACIONALNOSTI VIKA DEKA NE GI MATERIALIZIRA NEGO SAMO GI TELEPORTIRA OTI NA BOBONCINJA PISUVA bronhi PA SE CUDAM IMA LI SMISLA BOMBONCINJATA DA IM GI KRADE OD DECATA KOI TAMAN SEDNALE DA SI KASNAT SE MISLEV PONEKOGAS KAKO PO GRESKA NE TELEPORTIRA EDNA NUKLEARNA BOMBA I SITE NEVERNI TOMI NA 2 SEKUNDI DA SE UVERAT DEKA NAVISTINA TOA I GO PRAVI A POSLE 2 SEKUNDI I CELIOT SVET KJE E UBEDEN DEKA BABA E VISTINSKI SVETEC OTI KRATEROT KJE SVEDOCESE NAREDNI 100 GODINI DEKA TUKA POSTOEL BABA I NEGOVOTO TELEPORTIRANJE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da, prasanjeto e cija vistina e vistina
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE E LAGA, SAMO EDNA VISTINA E!
Изменето од moira - 03.Август.2007 во 04:53 |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо чудно, се знае дека ке се појават лажни чудотворци како овој
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRASAJTE ME MENE
OTI JAS TAMU NEBEV |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasajte go Monsi..toj bese tamu,vo negoviot ashram.
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве што напраил овој-
може од ништо да напраи нешто, од граниТ напраил лижавче, левитирал, си ја мењал бојата на облеката што ја носел, мултиплицирал храна, мењал вода у вино, си го мењал ликот, правел да врне кога сака ....ама НЕ СЕ СОГЛАСИЛ научници да го ‘прегледаат‘ во лабораторија под контролирани услови така да, може е само некој илузионист и преварант Изменето од ACELERA - 03.Август.2007 во 01:23 |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |