|
Кампување |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека по кампинг местата не се толку високи цените само што таму сигурно ќе има многу фамилијарни луѓе,т.е. семејства!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона имам големо искуство . . . Со друштвото порано често кампувавме . . . Најчесто во планина . . . Сега последно време не сум толку излезен . . .
|
|
STRUGA
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E vaka: spored moe mislenje ne mnogu bitno kade bi kaampuvala, bitno e drustvoto oklu tebe sto te opkruzuva, zabavite, prosetkite i t.n ...seto toa ke gi pravi tvoite denovi od ubavi poubavi
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sindarela, jas bi sakala da idam na kampuvanje na more, ama ne znam kako se dvizat cenite
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама и ти треба да ни кажеш каде сакаш да идеш да кампуваш....езеро,река, планина....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo posledno vreme u glava mi se mota da idam na kampuvanje, a do sega ne sum bila.
Bi ve zamolila da pisete vasi iskustva/soveti/predlozi/ kampovi koi bi mi gi preporacale... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |