|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean. |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se stepa zaradi mene so nekoj drugar toa bi mi bilo epten
romanticno
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecera so svekji,shampanj i simpatichen podarok a potoa "drugaruvanje" vo ljubovnoto gnezdo.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто тотално ја препородува, не знам дали е до времето, до температурата, до интензитетот на телесните контакти, до мислите кои ја обземаат, до ...
стварно не знам до што е! но се додека е романтична кон мене, мислам дека е супер и дека треба да бидам и јас поромантичен, барем половина од нејзината романтика. не дека сега ќе напишам книга, ама знам и јас да изненадувам. мислам дека сака бебе! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не грешиш, еве како со романтишни зборови изгледа романтиката
Додека го гледам како сјај во очите да забележувам и прекрасното бело тело го милувам со поглед и како романтичен гест го бакнувам на местото на бакнежот за да ме памети и кога не сум со него |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш затоа . . . Секој си има замисла , и на оваа тема би требало да си ги кажиме и да си ги оцениме . . . Барем јас мислам така . . . Ако грешам поправиме . . . А за романтика ми се чини дека ме бива ама ми треба и инспирација . . . Не можам само така едноставно да тресам глупости и да речам дека се романтични . . . Дури и да се нема да бидат од срце туку онака преземени од некаде колку редот да поминит . . . А најголема инспирација ми беше бившами , а сега сигурно ќе биде некоја друга . . .
|
|
STRUGA
|
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едни боксерици со бакнеж му купив и го терам така да ги носи по дома и многу ми е романтично, секој си има своја зсамисла за романтика
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemaq nekoj poromanticno od ova da kazit . . . Aj vi se molam . . .
|
|
STRUGA
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha tanga ili bokserici
bas me zanima
|
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам да ми купува нови чевли и чанта, а јас пак него како романтичен гест му купувам гаќи со апликација и доста му е
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpolno si vo pravo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be , ke se zadrapame, ke ja butneme svekata i zivi ke izgorime
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |