|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две
пријателки разговараат:
- Вчера си купив вибратор со гаранција. - Каква гаранција? - Продавачот рече, ако случајно го изгубам, ќе дојде тој лично да сврши работа |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- f**k you!
- Што значи тоа? - Не знаеш?!? - Не, не знам, што значи? - Па... Еби се... - Што се љутиш одма, стварно не знам што значи.... |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката
ја фаќа својата 14 годишна ќерка како пуши и и вика:
- Од кога ти почна да пушиш? - Од мојот прв секс. - А кога ја изгуби невиноста? - Не знам, бев пијана. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секретарката кон директорот:
- Шефе, новиот службеник ми рече дека косата ми мирисала убаво. - Што има лошо во тоа! - Ама… тој е џуџе |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedat mazohist i mazohistka i gledaat televizija.
Mazohistot veli:
- Ogladnev. Cje se pravime pashteti, ili da kupam od ducjan ?
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmrsen vic na site vreminja:
Eden chovek jadel slanina.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица: Татко ми има два пениса, едниот му е мал кога мочка, а другиот му е голем кога мама си ги мие забите со него...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле ром и ромка и ромов и рекол на ромкава:
- Ај мори земи ме за маж. - Неjќум бре. - Ај мори земи ме за маж. - Нејќум бре… На крајот и рекол: - А да видиш колкав ми е? Ромката му рекла: - Ту да пукниш ме кандиса со стапо. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На
испит по анатомија.
Студентката: Пенисот е машки полов орган кој во средината има коска. Долг е околу 30 сантиметри… Професорот: Тоа за коската… само Ви се причинило… а за оние 30 сантиметри… сте имале среќа |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози баба во автобус... кога пред неа двајца се „фаќаат“.
Кога девојката сфатила дека бабата гледа во нив, и рекла: - Бабо, би сакала и ти вака, нели? А бабата и одговорила: - Е, драга ќерко, во мое време јас одев од едната страна на улицата, а тој од другата. Јас само ќе му мавнев со раката и тој ќе се возбудеше. Види сирота ти што сè треба да направиш за да се возбуди. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат двајца цигани:
- Како е баци? - Лошо! - Оти бе? - Жена ми се клецка со директор на банка! ... ... ... - Е во право си не е добро! - Ама јас па ја клецкам жена му! - Епа добро е! - Не е! Има 2 деца со мене! - Е лошо ко' така! - Ама и жена ми има 2 деца од банкарот! - Епа тогаш сте фита-фит! - Како бе фита-фит, јас нему му праам банкарчиња, тој мене цигани |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.- Ќерко мори, за тебе маж нема ли?- Не бе тато, јас сум модерна
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една жена се пожалила на нејзиниот доктор дека и паѓаат срамните влакна, Докторот по неколку минутно размислување ја прашал: - Колку често имате секс? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |